10 pyetje “patriotit” të LSI, Ralf (Rauf) Gjoni, që kërkon shpalljen “Non grata” të deputetes greke

10 pyetje “patriotit” të LSI, Ralf (Rauf) Gjoni, që kërkon shpalljen “Non grata” të deputetes greke

Pyetjet kanë lidhje me heqjen e dekoratave, të shtetësisë dhe përzenien nga Shqipëria të Janulltosit, pas pjesëmarrjes së kishës, në sulmin ushtarak grek në Bularat, për qëndrimin e LSI ndaj deputetit Vangjel Tavo, si pjesëmarrës aktiv në këtë sulm dhe për bizneset e gurëve dhe mermerit, që bën presidenti Ilir Meta, prej 25 vitesh me Greqinë

 Pas sulmit grek në Bularat, të cilin e nxitën qarqet shtetërore, politike dhe krejt Kisha Zyrtare Greke në Greqi e Shqipëri, Ralf (Rauf) Gjoni, një nga udhëheqësit e LSI, këshilltar diplomatik i Ilir Metës,  kur ishte Kryetar Kuvendi dhe tani i Monika Kryemadhit, i bëri thirrje Shtetit Shqiptar, që të shpallë person “Non grata”, euro-deputeten greke Eleni Thocarus.

Bashkohemi me kërkesën e tij, që t’i ndalohet përjetësisht hyrja në Shqipëri kësaj deputeteje neonazite,  e cila nxit luftë dhe kërkon derdhje gjaku, mes dy popujve, sulm ushtarak për pushtim e copëtim të vendit fqinj, siç ishte lëvizja ushtarake-fetare, që udhëhoqi në Bularat.

E nëse, “byrositi” i LSI, ish-kandidat për deputet i kësaj partie bën thjrrje të firmoset peticion, për shpalljen “Non grata”, të eurodeputetes neo-naziste greke Eleni Thocarus, do firmosim të parët, por para se “patrioti” i LSI, Ralf (Rauf) Gjoni të bëjë thirrje për këtë nismë shtetërore, kërkojmë të na jap përgjigje, për këto 10 pyetje, që kanë lidhje me qëndrimet e LSI, ndaj ngjarjes në Bularat, ku LSI është e përfshirë.

Ja 10 pyetjet, lidhur me pjesëmarrjen aktive zyrtare të LSI, me deputetin e saj grek Vangjel Tavo, në sulmin anti-shqiptar në Bularatit

  1. A do mblidhet grupi parlamentar i LSI, për të përjashtuar deputetin grek të LSI, Vangjel Tavo, për nxitje të urrejtjes antishqiptare, copëtim të Shqipërisë dhe pjesëmarrje në sulmin grek, në Bularat?
  2. A do të ndërrmarë LSI, nismë kushtetuese parlamentare, për heqjen e mandatit, deputetëve grekë Tavo e Dule?
  3. A do largohet LSI, nga koalicioni me PD, për shkak se deputeti grek Vangjel Dule, i mandatuar me votat e PD për llogari të partisë anti-shqiptare greke PBDNJ, ishte nxitës dhe pjesëmarës aktiv, në sulmin grek në Bularat?
  4. A do t’ia heq Presidenti Ilir Meta, shtetësinë shqiptare Janullatosit, për shkelje të betimit si “shqiptar”, duke marrë pjesë me progandë e financime, në sulmin grek në Bularat?
  5. A do ta ç’dekretoj Presidenti Ilir Meta, dekretin e Ish-Presdentit Bamir Topi, për dekorimin e Anastas Janullatosit, me urdhrin “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, si nxitës i përdhosjes dhe djegies së Flamurit të Skënderbeut?
  6. A do kërkojë LSI në parlament, largimin nga Shqipëria, të “Majorit” të Policisë Sekrete Greke, Anastas Gyerasimos Yanullatos?
  7. A do ta refuzojë Predenti Ilir Meta, kandidaturën për Kryetar i KLSH, të deputetit me shtetësi e kombësi greke, Anastas Angjeli, si nxitës dhe financues i sulmit grek në Bularat?
  8. A do ta dënojë publikisht e zyrtarisht LSI, si parti parlamentare shqiptare, sulmin shtetëror, parlamentar, ushtarak e fetar grek në Bularat?
  9. Kur do ta dënoj publikisht e zyrtarisht LSI, aktin anti-shqiptar të ekstremistit grek Kostandinos Kaçifas?
  10. A do ta ndërpresë Presidenti dhe pronari i LSI, bzinesin e mermerit me Greqinë?/Pamfleti

 

WhatsApp Denonco tek Pamfleti