11 sekserët e pushtetit, që gllabërojnë 31 milionë euro taksa publike në vit me projekte fantazma dhe 14 bandat e shoqërisë civile, që kanë “shoqëri” me qeverinë

11 sekserët e pushtetit, që gllabërojnë 31 milionë euro taksa publike në vit me projekte fantazma dhe 14 bandat e shoqërisë civile, që kanë “shoqëri” me qeverinë

Përbërja e Këshillit Kombëtar të Shoqërisë Civile (KKSHC)

Sekserë-zyrtarët e qeverisë, që sajojnë projektet fantazma, caktojnë dhe ndajnë fondet

 1. Ogerta Manastirliu, Kryetare e Këshillit Kombëtar të Shoqërisë Civile (KKSHC), Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
 2. Blendi Dibra, Zv/Kryetar i Këshillit Kombëtar të Shoqërisë Civile (KKSHC), Qendra Intelektulët e Rinj “Shpresë”.
 3. Merita Xhafa, Anëtare, Drejtore e Përgjithshme, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
 4. Engjëll Agaçi, Anëtar, Sekretar i Përgjithshëm i Këshillit të Ministrave (kur mungon, merr pjesë Majlinda Lluka, Zëvendës Sekretare e Përgjithshme e Këshillit të Ministrave
 5. Daniel Pirushi, Anëtare, Krye-Këshilltare e Ministrit,-Ministria e Kulturës (kur mungon, merr pjesë Sofjan Jaupaj, Këshilltar i Ministrit të Kulturës)
 6. Elira Kokona, Anëtare, Sekretare e Përgjithshme-Ministria e Drejtësisë (kur mungon, merr pjesë Andia Dragoj)
 7. Odeta Barbullushi, Anëtare, Drejtore e Kabinetit-Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme
 8. Arben Beqiraj, Anëtar, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë
 9. Adrian Thano, Kryetar i Bordit të Mbikëqyrës të Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile, kryredaktor dhe bashkëpronar i gazetës “DITA”
 10. Hajrulla Çeku, Anëtar, Zv/ministër i Turizmit dhe Mjedisit
 11. Znj. Alma Baze, Anëtare, Drejtore e Politikave dhe Strategjive të Zhvillimit të Turizmit-Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Banda që i shërben qeverisë, me pagesa milirda lekë fonde nga taksat publike

 1. Ali Coka, Anëtar, Shoqata e Hortikultures Organike – Bioplant Albania
 2. Altin Hazizaj, Anëtar, Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri (CRCA)
 3. Znj. Artemisi Shehu, Anëtare, Qendra “Jonathan”
 4. Znj. Arta Dyrmishi Anëtare, Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim
 5. Emanuela Zaimi, Anëtare, Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA)
 6. Ergys Gezka, Anëtar, Qendra “URA”
 7. Iris Luarasi, Anëtare, Qendra “Linja e Këshillimit për Gra dhe Vajza”
 8. Luan Ahmetaj, Anëtar Instituti MedAlb
 9. Afërdita Seiti, Anëtare, Shoqata “Ndihmoni Jetën”
 10. Mirela Koçi, Anëtare, Agjencia e Zhvillimit Ekonomik Lokal “AULEDA”-Vlorë
 11. Vladimir Thano, Anëtar, shoqata “Përtej Barrierave”
 12. Zana Vokopola, Anëtare, Shoqata e Kërkimeve Urbane (SHKU)
 13. Përfaqësues nga Komuniteti i Biznesit
 14. Genc Boga, Anëtar, Sekretar i Përgjithshëm i Këshillit Ekonomik Kombëtar (kur mungon, merr pjesë Elona Varfi)./Pamfleti

Loading...

Loading...
WhatsApp Denonco tek Pamfleti