5 filmat që duhet t’i shihni patjetër me partnerin tuaj, përgatituni për 1 natë të “zjarrtë”!

Netët e nxehta mund të bëhen edhe më të nxehta. Sado që temperaturat vazhdojnë të shënojnë rritje dhe në këtë drejtim nuk keni asnjë zgjidhje, atëherë ju mbetet t’u kundërpërgjigjeni atyre me të njëjtën monedhë  në dhomën e gjumit.

Filmat që jua nxisin edhe më shumë fantazinë në shtrat mund t’ju propozohen në çdo kohë, por kjo listë me 5 filmat erotikë më të mirë, do t’ju ndihmojë edhe për të mësuar histori të ëmbla dashurie. Dhe jo vetëm kaq… 
 
5. Malena – 2000
 
4. Cheky – 2000
 
3. Henry and June – 1990
 
2. Nymphomaniac Part I & II
 
1. Dreamers – 2003
usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti