A i ka kerkuar kryeministri dorëheqjen Xhafajt, ja si përgjigjet ministri

A i ka kerkuar kryeministri dorëheqjen Xhafajt, ja si përgjigjet ministri

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj ka dal sot një konferencë urgjente për shtyp.
A keni menduar ndonjëherë që të jepni dorëheqjen?

Xhafaj: Në asnjë rast… Në asnjë rast nuk kam menduar të jap dorëheqjen për këtë shkak, do te jepja në raste të tjera që nuk kam qenë në shërbim të qytetarëve. Nuk ma ka kërkuar asnjëherë dorëheqjen as kryeministri.

Pse u dorëzua sot dhe jo më parë?
Besoj se shpjegimet ai i ka dhënë vetë sot në letrën e bërë publike.

Loading...

Loading...
WhatsApp Denonco tek Pamfleti