Aktualitet22 Prill 2024, 11:26

Boom-i i ndërtimeve nuk është rastësi, ja çfarë fshihet pas (Video)

Shkruar nga Pamfleti

Boom-i i ndërtimeve nuk është rastësi, ja çfarë

I ftuar këtë të diel në PPP, Alfred Cako tregoi për shumë teori konspiracioni, të cilat kanë ndodhur realisht, por edhe të tjera që pritet të ndodhin. Teksa tha se gjithë këto ndërtime që po bëhen, nuk janë as rastësi as thjesht pastrim parash

Anja: Ky boom-i i ndërtimeve lidhet me ndonjë teori konspirative?

Alfred Cako: Kjo ndodh sepse këta i konsiderojnë qytetet e mëdha si burgje pa tela, të cilat mund t'i eliminojnë më shpejt

Anja: Për këtë arsye bëhet?

Alfred Cako: Për këtë arsye. Nëse njerëzit do jenë të shpërndarë në të gjithë territorin, e kanë të pamundur t'i eliminojnë të gjithë, ndërsa kështu është kollaj. Një duhet Durrës, Tiranë, Lushnje Berat e deri Shkodër e Lezhë. Një duhet vetëm. Rrini prapa maleve, larg detit dhe afër ujit, të ketë burime dhe tunele, bodrume.

(min.1:04:50)

alfred cako ppp anjeza husha ndertimet