Aktualitet15 Prill 2024, 10:15

Drejtori i policisë së Vlorës, Ermal Muça kalon vettingun

Shkruar nga Pamfleti
Drejtori i policisë së Vlorës, Ermal Muça kalon vettingun
Ermal Muça

Drejtori i policisë së Vlorës, Ermal Muça kalon Vettingun.

Ai u cilësua i pastër në të tre shtyllat, pasurinë, kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale.

Vijon....

ermal muça veting