Ben-beu i financave si në mall të vet, nga 2-3 rroga shefave të ministrisë, 500 USD larje makine dhe 1300 USD lule për zyrën

Ben-beu i fInancave si në mall të vet, nga 2-3 rroga shefave të ministrisë, 500 USD larje makine dhe 1300 USD lule për zyrën

Ja një “shpifje” me fakte, o krye-derdimeni i pusht(etit): Qeveria merr borxhe nëpër botë, ndërsa Arben Ahmetaj i jep nga 3 milionë lekë në muaj firmës së Ilir Beqjes. shpërblen vartësit me nga 3-4 milionë lekë në vit, paguan nga 20 milionë lekë përkthime shkresash megjithëse  ka punësuar 26 përkthyes në ministri, u jep zv/ministrave nga 170 mijë lekë e nga 200 mijë lekë honorare për çdo mbledhje e komision apelimi tatimor dhe shumë hajdutëri të tjera, që kryeministri na kërcënon me gjoba, nëse i publikojmë

 1. Pagesë, firmës “M. Lika”, vlera: 52 mijë e 308 lekë, për larje makine në shtator-tetor 2017, Faturë nr.373,datë.09.11.20117, Urdhër nr. 2013/1,datë15.02.2017
 2. Pagesë, firmës “D. K”, vlera: 1 milion, 368 mijë lekë, lule për zyrën, me rastin e Vitit të Ri 2018, Fatura nr. 51, datë 13.12.17, me Urdhër nr. 42228/1, datë 17.11.2017
 3. Pagesë firmës “INTECH+” (Ilir Beqja), vlera: 2 milionë e 164 mijë lekë, mërëmbajtje 2 muaj e faqes dëmshpërbimit të ish-të përndjekurve politikë, Fatura Nr. 061117, datë 24.11.2017
 4. Pagesë firmës “INTECH+” (Ilir Beqja), vlera: 3 milionë e 799 mijë lekë, për mirëmbajtjen 1 muaj, të e faqes së Thesarit, Faturë Nr. 041117, datë 06.11.2017, Kontratë nr. 9308/19
 5. Pagesë honorare, vlera: 850 mijë lekë, shefa të ministrisë, si anëtarë, komisioni të apelit tatimor për E.Kuçi për 5 mbledhje, nga 170 mijë lekë secila, me Urdhër nr.38, dt.28.04.2017
 6. Pagesë honorare, vlera: 850 mijë lekë, shefa të ministrisë, si anëtarë, Komisioni të Apelit Tatimor, për A. Hysi, për 5 mbledhje, nga 170 mijë lekë secila, me Urdhër Nr.38, datë 28.04.2017
 7. Pagesë honorare, vlera: 2 milionë e 555 mijë lekë, si anëtarë të Komisioni të Apelit Tatimor, për zyrtarët N.Lera, M.Kalia, Xh.Curri, për 5 mbledhje, nga 170 mijë lekë secila, me Urdhër Nr.38, datë 28.04.2017.
 8. Pagesë shtesë, për punë jashtë orarit zyrtar, vlera: 665 mijë e 420 lekë, për muajin nëntor 2017, me listë pagese, shtesë borderoje datë 12.12.2017, me Urdher nr. 17095, datë 22.11.2017
 9. Pagesë shtesë, për punë jashtë orarit zyrtar, vlera: 352 mijë lekë, për muajin nëntor 2017, me listë pagese, shtesë borderoje datë 12.12.2017, me Urdhër nr. 17095, datë 22.11.2017
 10. Pagesë shtesë, për punë jashtë orarit zyrtar, vlera: 752 mijë lekë, për muajin nëntor 2017, me listë pagese, shtesë borderoje datë 12.12.2017, me Urdhër nr. 17095, datë 22.11.2017
 11. Pagesë, për shpërblim të mënjehershëm, vlera: 2 milionë e 544 mijë lekë, për drejtuesen e tatimeve Irena Beqiraj, datë 24.11.2017, me Shkresë Nr. 114747/1, datë 31.10.2017.
 12. Pagesë “Fondacionit EDS-Tiranë”, vlera: 3 milionë lekë, nga të ardhurat e “Lotarisë Kombëtare”, me Autorizim Nr. 734, datë 01.11.17 për Degën e .Thesarit Tiranë.
 13. Pagesë për Maniela Sota, vlera 4 milionë e 485 mijë lekë, për përkthimin e “Raportit të KBFT” per vitin 2017, me Faturë Nr. 30, datë 08.11.2017, urdher nr. 3597/2, datë 03.03.2017 (Ministria ka 26 përkther tek sektori jashtëm).
 14. Pagesë shtesë, për drejtesit e ministrisë D. Fino dhe E. Luçi, vlera: 340 mijë lekë, si honorare të Ekspertëve Kontabël të Bordit Mbikëqyrës,, për 3 mbledhje, Urdhër nr. 27, datë 24.03.2017
 15. Pagesë, për shpërblim të mënjehershëm, vlera: 2 milionë e 963 mijë lekë, për drejtuesin F. Mosho, datë 17.11.2017, Shkresa. Nr.12373/4, datë 24.10.2017
 16. Pagesë, vlera: 595 mijë lekë, honorare për inspektorët Financiar Publik D. Jahja dhe A.Mihali, me listë pagesë datë 15.11.2017, Shkresa nr. 5288/12, dt. 15.11.17.

 

SHËNIM: Megjithëse, kapobanda i hajdutëve të qeverisë i quan shpifje, “PAMFLETI”, do vazhdoj të publikojë, mijëra fakte të tilla skandaloze për kryeministrinë, ministritë, kuvendin, bashkitë dhe për çdo institucion tjetër, ku bëhet kërdi dhe orgji me taksat publike, ndërkohë fukarenjve, u hiqet ndihma ekonomike e futen në burg dhe prej moralit, detyrohen nga këta të pacipë, të vetëvriten në qeli, për 3 mijë lekë energji elektrike të pa paguar./Pamfleti

 

 

WhatsApp Denonco tek Pamfleti