“Blendi Fevziu, devijatori emblematik i të vërtetave të mëdha”!

"Blendi Fevziu, devijatori emblematik i të vërtetave të mëdha"!

Ka vdekur media!

Shkruan Arian Nikaj

Vajti Fevziu devijatori emblematik i të vërtetave të mëdha tek protesta, si dikur; si kronikani Mevla Çelebi në lëvizjen e Dhjetorit 90

Gim Buxheli mban të fshehur akoma të vërtetën për ca hangar që i dhanë si shpërblim që mos të tregonte asnjëherë për asnjë arsye të vërtetën e lëvizjes së dhjetorit dhe Edi Rama gostit me pension të veçantë Lionel Konomin operatorin që fiksoj mbledhjen tek godina 15 ku Saliu me Pashkon rrinin prapa derës me sy lutës për tu futur brenda; vetëm e vetëm mos të tregoj ndonjë kopje të fshehur të skenave të vërteta.

U vodhën e u shkatërruan e u përvetsuan me mijra imazhe që tregojnë të vërtetën e fshehur prej 28 vjetësh të protagonistëve të ngjarjeve . Asnjë intervistë gazetarësh as si ato të Agim Xhekës që intervistonte devijonte asgjësonte intervista historike dhe vetëm ca vite më vonë bëhej Kryetar i një prej Partive Komuniste që shërbente për të rekrutuar të rinj pas viti 97.

Ku janë gazetarët dhe mediat e kazanit që Edvin Rama i quan media kazani për të mbuluar pronësinë e Oligarkisë Kriminale dhe të qënit shërbëtor besnik i saj?! Pse kapen e dërgohen nëpër studio personazhe sporadik të qëmtuar me kujdes si të squllët?!

Përse nuk kapin detajin e revoltës po fshirjen e papastërtive të ca protestuesëve vari leshtë që kërkojnë të tërheqin vëmendjen me sjellje të lavdërueshme nga kryetari i Bashkisë. Ka vdekur media asnjë gazetar ti afrohet profesionit as atyre të të vetmit televizion shqiptarë të kohës RTSh. Asnjë lajm real mbi protestën dhe mbi organizatorët njësoj si në Dhjetor 90 mos më keq.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti