Boll e bëtë, deri tani ka qenë fat! Ky veprim ju çon deri në vdekje të menjëhershme

Është shumë e rëndësishme që disa gjëra të mësojmë të mos i bëjmë më, edhe pse na duken fare të parëndësishme ose të padëmshme.

Shpesh mjekët janë shprehur se të depiluarit në pjesë të caktuara në trup është i rrezikshëm dhe nuk duhet bërë.

Por e dini që të hiqni qimet nga hunda mund të shkaktojë edhe vdekjen?

Ja përse:

Fytyra jonë ka një pjesë që quhet “trekëndëshi i vdekjes”, në të cilin ka shumë arterie dhe vena venoze. Kjo pjesë shumë delikate fillon nga pjesa e sipërme e hundës dhe përfundon në cepat e buzëve.
Duke shkulur qimet nga hunda, ju mund të keni dëmtuar njëkohësisht një venë venoze, dhe pjesa e dëmtuar bëhet shumë e ndjeshme dhe delikate duke mbledhur bakterie të rrezikshme për imunitetin.

Rekomandohet që në këtë pjesë të trupit, qimet të shkurtohen por në asnjë mënyrë të shkulen

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti