Bujar Qamili dhe Ermali surprizojnë të moshuarit e qendrës sociale në Tiranë

Bujar Qamili dhe Ermali surprizojnë të moshuarit e qendrës sociale në Tiranë

“Xing me Ermalin” dhe Bujar Qamili kanë surprizuar të moshuarit e një qendre sociale në Tiranë duke i argëtuar për një ditë të tërë me lojëra, këngë, valle etj

Fillimisht në qendër shkoi moderatori Ermal Mamaqi me orkestrën dhe Kejvinën. Moderatori lexoi letrën që një i moshuar i kishte bërë mikeshës së tij të zemrës duke i shprehur dashurinë. Çifti kërcyen nën tingujt e muzikës dhe i dhuruan puthje njëri-tjetrit. Pas kësaj të moshuarit u përfshinë në lojërat e ndryshme të organizuara nga “Xing me Ermalin” që ua bëri ditën edhe më të bukur. 

 

Surprizë ishte ardhja e këngëtarit Bujar Qamili, muzika e të cilit i çoi të gjithë në këmbë për të kërcyer valle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti