Adriatik Llalla mbylli dosjen e 85 milionë dollarëve të Alpetrol. FBI sjell provat, dhe ministri i LSI e Taçi i Liri Berishës nën hetim
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 435 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 435 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3586 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 3586 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Kryesore
 • Adriatik Llalla mbylli dosjen e 85 milionë dollarëve të Alpetrol. FBI sjell provat, dhe ministri i LSI e Taçi i Liri Berishës nën hetim

  Ish Prokurori i Përgjithshëm, i cilësuar nga amerikanët si njeriu që mbrojti politikanët e korruptuar.

  Dokumenti/Dhëndri i Xhafajt, shef bordi në “Qyteti Studenti”, ku vidhen miliarda e lihen konviktet “stallë”
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 435 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 435 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3586 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 3586 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Kryesore
 • Dokumenti/Dhëndri i Xhafajt, shef bordi në “Qyteti Studenti”, ku vidhen miliarda e lihen konviktet “stallë”

  Nuk është shpifje, që dhëndri i trafikantit të drogës, mbrojtësit të vrasësve me pagesë dhe.

  Bashkim Ulaj, dosje false dhe 26 firma hije, ja shkresa që provon, se ka “folur” me të vdekurit, për 9 HEC-et e Valbonës
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 435 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 435 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3586 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 3586 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 236 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 236 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 19091 [name] => Titra [slug] => titra [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19091 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 192 [filter] => raw [cat_ID] => 19091 [category_count] => 192 [category_description] => [cat_name] => Titra [category_nicename] => titra [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Titra
 • Bashkim Ulaj, dosje false dhe 26 firma hije, ja shkresa që provon, se ka “folur” me të vdekurit, për 9 HEC-et e Valbonës

  Nis shkërrmoqja e “perandorisë” së krimit ekonomik-financiar Berisha, Rama, Metaj, që fshihet pas firmës “Gener-2”,.

  FBI de DASH marrin në dorë hetimin e falsifikimit të Ulajt për përfitimin e 30 milionë eurove, zbardhet skema fisnore e “DH Albania”-“Gener2”
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 435 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 435 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3586 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 3586 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Kryesore
 • FBI de DASH marrin në dorë hetimin e falsifikimit të Ulajt për përfitimin e 30 milionë eurove, zbardhet skema fisnore e “DH Albania”-“Gener2”

  Andri Kasneci është nipi i Bashkim Ulajt, oligarkut klient të Ramës(djali i motrës), ndërsa 26.

  Rama, Gjiknuri e OST po mashtrojnë, APP deklaron: - Dy kontratat e “DH Albania” të Bashkim Ulajt, nuk janë anuluar
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 435 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 435 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3586 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 3586 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Kryesore
 • Rama, Gjiknuri e OST po mashtrojnë, APP deklaron: – Dy kontratat e “DH Albania” të Bashkim Ulajt, nuk janë anuluar

  Kryeministri dhe nipi Sulo Gradecit, deklaruan se është anuluar tenderi 40 milionë euro në Unaza.

  Sot hapet rruga për zbarkimin e FBI në Shqipëri, ja çfarë e pret klasën politike shqiptare, 2019 viti i arrestimeve të mëdha
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 435 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 435 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3586 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 3586 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 236 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 236 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 19091 [name] => Titra [slug] => titra [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19091 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 192 [filter] => raw [cat_ID] => 19091 [category_count] => 192 [category_description] => [cat_name] => Titra [category_nicename] => titra [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Titra
 • Sot hapet rruga për zbarkimin e FBI në Shqipëri, ja çfarë e pret klasën politike shqiptare, 2019 viti i arrestimeve të mëdha

  Pas zgjedhjes së anëtarëve të KLP një skuadër hetuesish ndërkombëtarë do të vijnë në Shqipëri.

  Amerikanët kërkojnë hetim të Berishës dhe Ramës për vjedhjen e ARMO-s, si e bastisën dy kryeministrat përmes Rezar Taçit e Besos së Taivanit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 435 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 435 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 1093 [name] => Dossier [slug] => dossier [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1093 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 441 [filter] => raw [cat_ID] => 1093 [category_count] => 441 [category_description] => [cat_name] => Dossier [category_nicename] => dossier [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3586 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 3586 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 236 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 236 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [4] => WP_Term Object ( [term_id] => 19091 [name] => Titra [slug] => titra [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19091 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 192 [filter] => raw [cat_ID] => 19091 [category_count] => 192 [category_description] => [cat_name] => Titra [category_nicename] => titra [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Dossier
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Titra
 • Amerikanët kërkojnë hetim të Berishës dhe Ramës për vjedhjen e ARMO-s, si e bastisën dy kryeministrat përmes Rezar Taçit e Besos së Taivanit

  Kompanitë fantazë nga parajsat fiskale të Taçit dhe Sulajt, me bekimin e dy kryeministrave, i.

  “Check-up”-i Vilmës, sa 5 vite tarifa, me 500 milionë euro PPP të mafiozëve Ulaj, Biba e Hysaj, sa 15 vjet studime falas
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 435 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 435 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3586 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 3586 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Kryesore
 • “Check-up”-i Vilmës, sa 5 vite tarifa, me 500 milionë euro PPP të mafiozëve Ulaj, Biba e Hysaj, sa 15 vjet studime falas

  Kujtesë për kryeministrin e paaftë, të lig e djallëzor, që ashtu si parardhësit e tij.

  Dokumenti/ Kompania fantazmë “DH Albania” ka marrë në shtator një tjetër tender 12 milion USD te energjia, Rama e Gjiknuri, “dashuri” të pakthyeshme me Bashkim Ulajn
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 435 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 435 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3586 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 3586 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Kryesore
 • Dokumenti/ Kompania fantazmë “DH Albania” ka marrë në shtator një tjetër tender 12 milion USD te energjia, Rama e Gjiknuri, “dashuri” të pakthyeshme me Bashkim Ulajn

  Rasti i mashtrimit të madh 20 milionë dollarësh te “Unaza e Madhe”, realizuar nga Bashkim.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 435 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 435 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3586 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 3586 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 236 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 236 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 19091 [name] => Titra [slug] => titra [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19091 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 192 [filter] => raw [cat_ID] => 19091 [category_count] => 192 [category_description] => [cat_name] => Titra [category_nicename] => titra [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Titra
 • Rama pranon publikisht skandalin e mashtrimit të Ulajt e Gjiknurit me firmën e vulën apostile të SHBA për “Unazën” që rrezikoi zhdukjen e 20 milionë dollarëve

  Amerikanët e kanë përfunduar hetimin e falsifikimit të firmës së sekretarit të shtetit Dalevare dhe.

  WhatsApp Denonco tek Pamfleti