Partnerë të vështirë - Gjermania dhe Turqia
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1612 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 1612 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Partnerë të vështirë-Gjermania dhe Turqia

  Raportet mes Gjermanisë dhe Turqisë janë keqësuar dukshëm dy vitet e fundit. Por Gjermania dhe.

  Kontribut në orientimin properëndimor të Maqedonisë mund të japë edhe diaspora shqiptare – duke aplikuar deri më 23 gusht në faqen e internetit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve: https://dijaspora.sec.mk/Default.aspx dhe duke verifikuar praninë në Listën e Zgjedhësve në: https://izbirackispisok.gov.mk/dijaspora/ – për të votuar më 30 shtator në Maqedoni apo në përfaqësitë diplomatike e konsullore të botën e jashtme.
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1612 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 1612 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Përse shqiptarët duhet të mbështesin Maqedoninë e Veriut në NATO?

  Alternativë tjetër është të pritet që çështjen e emrit të Fyromanisë ta zgjidhin shtete si.

  Përplasja e titanëve
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1612 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 1612 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Përplasja e titanëve

  Gjigantët e teknologjisë amerikane dhe kineze, Facebook dhe Tencent përballë njëri-tjetrit në tregjet në zhvillim.

  Rumani, përtej asaj që duket
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1612 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 1612 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Rumani, përtej asaj që duket

  Çfarë po ndodh në Rumani? Pse mijëra njerëz dalin nëpër rrugë për të kërkuar dorëheqjen.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1612 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 1612 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1918 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1918 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 1 [name] => Uncategorized [slug] => uncategorized [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 305 [filter] => raw [cat_ID] => 1 [category_count] => 305 [category_description] => [cat_name] => Uncategorized [category_nicename] => uncategorized [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Kryesore
 • Uncategorized
 • Pazar-biznes mes (ar)miqve “të egër” Rama-Meta, për të futur në “kthetra” industrinë e bakrit, florit, argjendit

  Minierat dhe fabrikat e bakrit shqiptar, u dhanë më 2001 nga Ilir Meta për 30.

  Genova i tronditi të gjithë urat tona, po shtetin?
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1612 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 1612 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Genova i tronditi të gjithë urat tona, po shtetin?

  Dhe ne kemi historinë tonë shumëshekullore të ndërtimit të urave, ashtu siç kemi pasur edhe.

  “Peshku i madh” që mbrohej nga politikanët!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 152 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 152 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1612 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 1612 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1918 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1918 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Blog
 • Kryesore
 • “Peshku i madh” që mbrohej nga politikanët!

    Rjetat e Greqisë po kapin “peshk”, të Shqipërisë, cironka         Shkruan Flamur Vezaj     .

  “Foli si Çërçilli, veproi si Çambërleni”. Si e lejoi Xhon Kenedi, ndërtimin e Murit të Berlinit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1612 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 1612 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • “Foli si Çërçilli, veproi si Çambërleni”. Si e lejoi Xhon Kenedi, ndërtimin e Murit të Berlinit

  Hrushovi e trajtoi Kenedin me një përbuzje brutale. Në mesin e dhimbjes së madhe të.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1612 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 1612 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Si mund te shmanget rreziku dyfish që sjellin “urat xhenoveze” në Dragot dhe Lekël?

  Autoriteti Shtetëror i Rrugëve ka bërë një listë urash që rrezikohen nga amortizimi, pas alarmit.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1612 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 1612 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )
 • Blog
 • Deputetët dibranë më të pasurit e parlamentit, po i marrin shpirtin miletit në këtë krahinë

  Shitblerja e votës është bërë një fenomen i zakonshëm tashmë. Në çdo palë zgjedhje ka.