CIA zbardh dokumentet, si u shkarkuan nga detyra shumë figura të rëndësishme më 1957, Enver Hoxha ''hoqi qafe'' Tuk Jakovën dhe Hysni Spahiun
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1093 [name] => Dossier [slug] => dossier [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1093 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 289 [filter] => raw [cat_ID] => 1093 [category_count] => 289 [category_description] => [cat_name] => Dossier [category_nicename] => dossier [category_parent] => 0 ) )
 • Dossier
 • CIA zbardh dokumentet, si u shkarkuan nga detyra shumë figura të rëndësishme më 1957, Enver Hoxha ”hoqi qafe” Tuk Jakovën dhe Hysni Spahiun

  Sipas një dokumenti të deklasifikuar të CIA-s tregohet se si u shkarkuan nga detyra më.

  Rezart Taçi me Berishën vodhën 200 milionë euro, SHBA kërkon sekuestrimin e parave në Zvicër. Azerët e kërkojnë për ta eleminuar
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 152 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 152 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 1093 [name] => Dossier [slug] => dossier [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1093 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 289 [filter] => raw [cat_ID] => 1093 [category_count] => 289 [category_description] => [cat_name] => Dossier [category_nicename] => dossier [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1918 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1918 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Dossier
 • Kryesore
 • Rezart Taçi me Berishën vodhën 200 milionë euro, SHBA kërkon sekuestrimin e parave në Zvicër. Azerët e kërkojnë për ta eleminuar

  Ish manjati mashtrues i naftës në Shqipëri arriti që të bëhej ortak me Berishën që.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1093 [name] => Dossier [slug] => dossier [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1093 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 289 [filter] => raw [cat_ID] => 1093 [category_count] => 289 [category_description] => [cat_name] => Dossier [category_nicename] => dossier [category_parent] => 0 ) )
 • Dossier
 • Një epsh i pandalshëm në vendin më pak të imagjinueshëm! Gruaja që “shkatërroi” qindra foshnja për të shpëtuar nënat e tyre nga nazistët

  Është një skenë pothuajse e pakonceptueshme. Një epsh i pandalshëm në vendin më pak të.

  Kush e mbajti Enver Hoxhën në krye të partisë dhe si arriti të siguronte ish-diktatori pushtetin për 45 vite, zbardhen dokumentet e CIA-s
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1093 [name] => Dossier [slug] => dossier [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1093 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 289 [filter] => raw [cat_ID] => 1093 [category_count] => 289 [category_description] => [cat_name] => Dossier [category_nicename] => dossier [category_parent] => 0 ) )
 • Dossier
 • Kush e mbajti Enver Hoxhën në krye të partisë dhe si arriti të siguronte ish-diktatori pushtetin për 45 vite, zbardhen dokumentet e CIA-s

  Përmes një përmbledhjeje, CIA tregon me detaje si arriti Enver Hoxha në krye të Partisë.

  Kush ishin figurat kryesore të Partisë Komuniste më 1947 dhe si u tentua zëvendësimi i Enver Hoxhës me Fan Nolin. Zbardhen dokumentet e CIA-s
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1093 [name] => Dossier [slug] => dossier [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1093 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 289 [filter] => raw [cat_ID] => 1093 [category_count] => 289 [category_description] => [cat_name] => Dossier [category_nicename] => dossier [category_parent] => 0 ) )
 • Dossier
 • Kush ishin figurat kryesore të Partisë Komuniste më 1947 dhe si u tentua zëvendësimi i Enver Hoxhës me Fan Nolin. Zbardhen dokumentet e CIA-s

  Në një dokument të CIA-s përshkruhen zhvillimet që nga periudha e Ahmet Zogut dhe derisa.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1093 [name] => Dossier [slug] => dossier [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1093 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 289 [filter] => raw [cat_ID] => 1093 [category_count] => 289 [category_description] => [cat_name] => Dossier [category_nicename] => dossier [category_parent] => 0 ) )
 • Dossier
 • Shkresa e ‘gabuar’ e ministrit që iu zbut zemra për fëmijët e të burgosurve politikë

  Urdhri, Kiço  Ngjela: Mund të vdesin fëmijët, të rishihet heqja e triskave familjeve të të.

  Shteti u ka hapur prokurorëve, zyrat për punësimin e familjarëve, prokurorët u mbyllin dosjet e krimeve, ja ku punojnë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 152 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 152 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 1093 [name] => Dossier [slug] => dossier [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1093 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 289 [filter] => raw [cat_ID] => 1093 [category_count] => 289 [category_description] => [cat_name] => Dossier [category_nicename] => dossier [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1918 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1918 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 95 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 95 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Dossier
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Shteti u ka hapur prokurorëve, zyrat për punësimin e familjarëve, prokurorët u mbyllin dosjet e krimeve, ja ku punojnë

   Drejtësia shqiptare, “me garuzhde” në llumin e pushtet-politikës, kanë këmbyer moralin profesional dhe detyrimin kushtetues,.

  CIA: Athina ndiqte me vëmendje zhvillimet që ndodhnin gjatë regjimit komunist në Shqipëri. Enver Hoxha për 6 muaj arrestoi 3 mijë vetë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1093 [name] => Dossier [slug] => dossier [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1093 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 289 [filter] => raw [cat_ID] => 1093 [category_count] => 289 [category_description] => [cat_name] => Dossier [category_nicename] => dossier [category_parent] => 0 ) )
 • Dossier
 • CIA: Athina ndiqte me vëmendje zhvillimet që ndodhnin gjatë regjimit komunist në Shqipëri. Enver Hoxha për 6 muaj arrestoi 3 mijë vetë

  Nuk ishin vetëm SHBA-ja dhe Britania  Madhe që tërhoqën vëmendjen e regjimit komunist në Shqipëri,.

  Dokumentet e CIA-s, kush ishin spiunët që u rekrutuan nga UDB-ja serbe më 1954
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1093 [name] => Dossier [slug] => dossier [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1093 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 289 [filter] => raw [cat_ID] => 1093 [category_count] => 289 [category_description] => [cat_name] => Dossier [category_nicename] => dossier [category_parent] => 0 ) )
 • Dossier
 • Dokumentet e CIA-s, kush ishin spiunët që u rekrutuan nga UDB-ja serbe më 1954

  Agjencia e Inteligjencës jugosllave rekrutoi shqiptarët që u arratisën drejt Jugosllavisë gjatë regjimit komunist.  Dushan.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1093 [name] => Dossier [slug] => dossier [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1093 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 289 [filter] => raw [cat_ID] => 1093 [category_count] => 289 [category_description] => [cat_name] => Dossier [category_nicename] => dossier [category_parent] => 0 ) )
 • Dossier
 • “I keq kam qenë dhe ashtu po shkoj”, fjalët e fundit të Havzi Nelës, para se ta varnin në litar

  Më 9 gusht 1988 ministri i Punëve të Brendshme, Hekuran Isai, nxori urdhrin për ekzekutimin.