Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 49 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 49 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Njolla që Klan vendosi mbi Fevziun

  Në mënyre perverse aty qe nënvizuar e zeza mbi të bardhë, se historia e shkuar.

  Këshilla e Pamfletit për shokun Fatos
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 49 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 49 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1245 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1245 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Këshilla e Pamfletit për shokun Fatos

  Nxitimi i zyrës së propagandës për të nxjerrë një individ me lëkurë specialisti, i cili.

  Edi dhe Enveri nuk dinë gjë, fajin e ka Gentian Sejko!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 49 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 49 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1245 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1245 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 54 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 54 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Edi dhe Enveri nuk dinë gjë, fajin e ka Gentian Sejko!

  Dhe s’ka shqiptarë që se di çfarë bëhet me borxhin, ju thjesht do të paguani.

  Guvernatori Genti Sejko, “kumbari” i mafias shtetërore
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 49 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 49 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1245 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1245 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 54 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 54 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Guvernatori Genti Sejko, “kumbari” i mafias shtetërore

  Rama zhyt vendin në borxh pa bërë investime, paratë te oligarkët. Mashtrim me zhvleftësimin e.

  Të luftosh në emër të Lulzim Bashës!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 49 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 49 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Të luftosh në emër të Lulzim Bashës!

  Nga Mero Baze Personazhi simbol i muajit të fundit në betejën politike të opozitës, “Babalja”.

  Europa e pakënaqur me “dashurinë” e Ramës me Erdogan
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 49 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 49 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1245 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1245 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Europa e pakënaqur me “dashurinë” e Ramës me Erdogan

  Europianët shohin hijen e Erdoganit tek ne Shkruan Ilir Levonja  Që opinioni europian nuk e.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 49 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 49 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Si tallet çifti Basha-Berisha me opozitën?

  Një vit më parë Lulzim Basha ndërmori një veprim radikal. Përkundër gjithë atyre që mendonin.

  Kur nuk ke me çfarë të gëzohesh. Rasti i ambasadorit Lu!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 49 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 49 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kur nuk ke me çfarë të gëzohesh. Rasti i ambasadorit Lu!

  Edhe “ikjen” e ambasadorit Lu, e lajmëruan një ditë para mitingut, ngaqë nuk kanë me.

  Sali Berisha i dërgoi valixhe me para vëllait të Hekuran Dedës që të heshtte për vrasjen
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 49 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 49 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Sali Berisha dërgoi valixhe me para për heshtjen e familjes së Hekuran Dedës

  Qëllimi djallëzor ishte më se i qartë: Të blinte me para heshtjen e familjes Deda.

  Pas Gruevskit në listë Sali Berisha dhe Ilir Meta, SHBA piketon dy ‘Gruevskat’ tanë  
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 49 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 49 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1245 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1245 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 54 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 54 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 7 [name] => Plugu [slug] => plugu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 7 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 98 [filter] => raw [cat_ID] => 7 [category_count] => 98 [category_description] => [cat_name] => Plugu [category_nicename] => plugu [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Plugu
 • Pas Gruevskit në listë Sali Berisha dhe Ilir Meta, SHBA piketon dy ‘Gruevskat’ tanë  

  Sali Berisha dhe Ilir Meta dy bajlozët e fundit të krimit dhe korrupsionit në Ballkan.