Pse ka shpërthyer një luftë pa kompromis brenda mafia-s
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 535 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 535 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 131 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 131 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4099 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4099 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 19091 [name] => Titra [slug] => titra [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19091 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 247 [filter] => raw [cat_ID] => 19091 [category_count] => 247 [category_description] => [cat_name] => Titra [category_nicename] => titra [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Editorial
 • Kryesore
 • Titra
 • Pse ka shpërthyer një luftë pa kompromis brenda mafia-s

  Larja e hesapeve që po ndodh këtë muaj është padyshim më e madhja që pas.

  Rasti i Klodiana Lalajt dhe si shteti inkurajon pafuqinë e gazetarëve
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 131 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 131 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4099 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4099 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Rasti i Klodiana Lalajt dhe si shteti inkurajon pafuqinë e gazetarëve

  Rasti i sulmit me armë ndaj Klodiana Lalajt ishte vetëm më i freskëti dhe u.

  Kush e ka lëvizur menaxherin e vrasjeve me pagesë ndaj Klodiana Lalajt?
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 535 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 535 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 131 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 131 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4099 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4099 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 292 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 292 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Editorial
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Kush e ka lëvizur menaxherin e vrasjeve me pagesë ndaj Klodiana Lalajt?

  Zbulimi i të dyshuarit kryesor të sulmit ndaj Klodiana Lalës ka shkaktuar një reagim të.

  Kohë për alarm kombëtar
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 131 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 131 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kohë për alarm kombëtar

  Shkruan Shaban Murati A nuk është tragjike dhe e çuditëshme që nga i gjithë Ballkani.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 131 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 131 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Rama si viktimë e keqkuptimeve

  Përfiton nga hyrja VIP për të bërë autostop në pistë. Fati është me të, Igli.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 131 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 131 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Përse LSI është shpresa e vetme e Berishës!

  Sali Berisha ka postuar sot një video të forumit rinor të LSI, të cilët në.

  Ironia, të gjithë presin Ramën; ministrat, Lulzimi, Monika. “I gjati” tallet me të gjithë. Vendi përjeton fatkeqësi politike
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 131 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 131 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4099 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4099 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 292 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 292 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Opozita me sytë nga “Xibraku”

  Rama tallet me të gjithë duke lënë me sytë nga selia e PS apo nga.

  Itaka është vetëm fillimi
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 131 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 131 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Itaka është vetëm fillimi

  Por të fillojmë me guxim, për rilindjen e Greqisë. Për një Atdhe të barazisë, të.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 131 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 131 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4099 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4099 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 292 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 292 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 870 [name] => Opinion [slug] => opinion [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 870 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 66 [filter] => raw [cat_ID] => 870 [category_count] => 66 [category_description] => [cat_name] => Opinion [category_nicename] => opinion [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Opinion
 • Rekordi i zi, Edi Rama 4 miliardë euro vjedhje dhe shpërdorime në 5 vjet  

  Rama thyen rekordet e vendosura nga Meta dhe Berisha në vjedhje, në 5 vjet vetëm.

  Redaksionale/Byroja Kombëtare e Hetimit dhe “Byroja Kombëtare e Krim-Korrupsionit”
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 131 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 131 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4099 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4099 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 292 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 292 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 870 [name] => Opinion [slug] => opinion [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 870 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 66 [filter] => raw [cat_ID] => 870 [category_count] => 66 [category_description] => [cat_name] => Opinion [category_nicename] => opinion [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Opinion
 • Redaksionale/Byroja Kombëtare e Hetimit dhe “Byroja Kombëtare e Krim-Korrupsionit”

  Shqiptarët, duhet të shpëtojnë nga kthetrat e “Unionit mafioz PD-PS-LSI”, që e ka ndarë Shqipërinë,.

  WhatsApp Denonco tek Pamfleti