Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 4 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 4 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 122 [filter] => raw [cat_ID] => 4 [category_count] => 122 [category_description] => [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Dalin shifrat: Më të pasurit e Shqipërisë janë nga Tirana dhe Vlora, kuksianët po na çojnë “gropë”. Mos të flasim për Korçën, nami!

  Tirana dhe Vlora kanë qenë kontribuueset kryesore në rritjen ekonomike në vend për vitin 2016..

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 4 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 4 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 122 [filter] => raw [cat_ID] => 4 [category_count] => 122 [category_description] => [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Sa më shumë të kalosh, aq më pak do paguash! Kështu do funksionojë tarifa e radhës për shqiptarët

  Grupi ndërministror qeveritar dhe kompania koncesionare e rrugës Milot-Morinë kanë përmbyllur procesin e negociatave duke.

  Euro sërish në pikiatë, humbet terren kundrejt valutave të tjera. Sa është këmbyer sot në treg
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 4 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 4 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 122 [filter] => raw [cat_ID] => 4 [category_count] => 122 [category_description] => [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Euro sërish në pikiatë, humbet terren kundrejt valutave të tjera. Sa është këmbyer sot në treg

  Megjithëse dollari amerikan dhe stërlina britanike janë në ngrjitje, nuk mund të thuhet e njëjta.

  Shqiptarët, pronarë të shtëpive më të vogla në Europë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 4 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 4 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 122 [filter] => raw [cat_ID] => 4 [category_count] => 122 [category_description] => [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Shqiptarët, pronarë të shtëpive më të vogla në Europë

  Shqipëria është vendi me banesat me numrin më të ulët të dhomave në Europë, sipas.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 4 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 4 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 122 [filter] => raw [cat_ID] => 4 [category_count] => 122 [category_description] => [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 837 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 837 [category_description] => [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Lifestyle
 • Mos e humbni këtë lajm, çmimi i iphon-et ulet ndjeshëm! Tani të gjithë mund të keni atë që keni dëshiruar

  Apple mund ta bëjë iPhone X më të arritshëm për të gjithë, duke ulur çmimin.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 4 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 4 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 122 [filter] => raw [cat_ID] => 4 [category_count] => 122 [category_description] => [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Merreni vesh tani! Banka e Shqipërisë ka bërë paralajmërimin sot: Do ndodhë sërish

  Në ditën e dytë të samitit të shtatë rajonal të Guvernatorëve të bankave qendrore rajonale.

  Emrat e 100 deputetëve që kanë blerë makina deri në 120 mijë euro dhe s’kanë paguar doganë. Një pjesë i kanë shitur, sa kanë fituar?!(Lista e dokumentet)
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 4 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 4 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 122 [filter] => raw [cat_ID] => 4 [category_count] => 122 [category_description] => [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1245 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1245 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Kryesore
 • Emrat e 100 deputetëve që kanë blerë makina deri në 120 mijë euro dhe s’kanë paguar doganë. Një pjesë i kanë shitur, sa kanë fituar?!(Lista e dokumentet)

  Thuajse të gjithë deputetët e parlamentit të Shqipërisë kanë futur makina luksoze pa doganë.  Jo.

  “Rama-2” zhytet edhe 31 milionë euro, shlyerja nis më 28 qershor 2018 dhe “çlirohemi” më 28 nëntor 2042, në 136 vjetorin e Pavarësisë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 4 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 4 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 122 [filter] => raw [cat_ID] => 4 [category_count] => 122 [category_description] => [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1245 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1245 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 3 [name] => Politike [slug] => politike [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 3 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2174 [filter] => raw [cat_ID] => 3 [category_count] => 2174 [category_description] => [cat_name] => Politike [category_nicename] => politike [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Kryesore
 • Politike
 • “Rama-2” zhytet edhe 31 milionë euro, shlyerja nis më 28 qershor 2018 dhe “çlirohemi” më 28 nëntor 2042, në 136 vjetorin e Pavarësisë

   Rikthim tek “defterët” e borxheve të kërkuar nga “Berisha” e nuk i janë dhënë  .

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 2 [name] => Aktualitet [slug] => aktualitet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4165 [filter] => raw [cat_ID] => 2 [category_count] => 4165 [category_description] => [cat_name] => Aktualitet [category_nicename] => aktualitet [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 4 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 4 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 122 [filter] => raw [cat_ID] => 4 [category_count] => 122 [category_description] => [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Aktualitet
 • Ekonomi
 • Ndryshojnë rregullat e shitblerjes së automjeteve! Mblidhuni të gjithë këtu dhe lexoni çfarë ka thënë eksperti

  Në rast se ndryshon pronësia e mjetit gjatë periudhës së sigurimit, të drejtat dhe përgjegjësitë.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 4 [name] => Ekonomi [slug] => ekonomi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 4 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 122 [filter] => raw [cat_ID] => 4 [category_count] => 122 [category_description] => [cat_name] => Ekonomi [category_nicename] => ekonomi [category_parent] => 0 ) )
 • Ekonomi
 • Sot euro rritet sërish, ky është shkaku kryesor që ka ndikuar

  Euro ka shënuar tjetër rritje gjatë kësaj të enjteje pas luhatjeve të forta që shënoi.