Eskobarët shqiptarë: Kur shoferi i Monikës kapej me 20 kile heroinë dhe Ilir Meta bashkohet me Berishën e shkarkojnë Kryeprokurorin
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 549 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 549 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 20695 [name] => Eskobarët e Shqipërisë [slug] => eskobaret-e-shqiperise [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 20695 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 20695 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Eskobarët e Shqipërisë [category_nicename] => eskobaret-e-shqiperise [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4178 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4178 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Eskobarët e Shqipërisë
 • Kryesore
 • Eskobarët shqiptarë: Kur shoferi i Monikës kapej me 20 kile heroinë dhe Ilir Meta bashkohet me Berishën e shkarkojnë Kryeprokurorin

  Narkotrafiku dhe narkomafia shqiptare tashmë është e qartë se ka pasur duart, këmbët por edhe.

  Së shpejti “PAMFLETI” do të dalë me emra për “eskobarët” shqiptarë që qarkullojnë miliarda dollarë, duke kaluar dhe GDP-në e vendit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 549 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 549 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 20695 [name] => Eskobarët e Shqipërisë [slug] => eskobaret-e-shqiperise [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 20695 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 20695 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Eskobarët e Shqipërisë [category_nicename] => eskobaret-e-shqiperise [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4178 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4178 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 296 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 296 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [4] => WP_Term Object ( [term_id] => 19091 [name] => Titra [slug] => titra [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19091 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 251 [filter] => raw [cat_ID] => 19091 [category_count] => 251 [category_description] => [cat_name] => Titra [category_nicename] => titra [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Eskobarët e Shqipërisë
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Titra
 • Së shpejti “PAMFLETI” do të dalë me emra për “eskobarët” shqiptarë që qarkullojnë miliarda dollarë, duke kaluar dhe GDP-në e vendit

  Denonconi! Në kuadër të orientimit të ri të politikës amerikane kundër trafikantëve të drogës e.

  Eskobarët shqiptarë: Hapja e rrugës së kokainës dhe arrestimi "Vip" në zyrën e Kryeprokurorit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 20695 [name] => Eskobarët e Shqipërisë [slug] => eskobaret-e-shqiperise [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 20695 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 20695 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Eskobarët e Shqipërisë [category_nicename] => eskobaret-e-shqiperise [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4178 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4178 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Eskobarët e Shqipërisë
 • Kryesore
 • Eskobarët shqiptarë: Hapja e rrugës së kokainës dhe arrestimi “Vip” në zyrën e Kryeprokurorit

  Kur sot flitet për kokainën, për Arbër Çekajn, apo për 1 tonëshin në Spanjë a.

  Eskobarët shqiptarë/ Kush ja lidhi këmbët Donika Prelës dhe Fatmir Xhafajt për dosjen e “Ben Qimes”, mikut të Ilir Metës
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 20695 [name] => Eskobarët e Shqipërisë [slug] => eskobaret-e-shqiperise [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 20695 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 20695 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Eskobarët e Shqipërisë [category_nicename] => eskobaret-e-shqiperise [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4178 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4178 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 296 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 296 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 19091 [name] => Titra [slug] => titra [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19091 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 251 [filter] => raw [cat_ID] => 19091 [category_count] => 251 [category_description] => [cat_name] => Titra [category_nicename] => titra [category_parent] => 0 ) )
 • Eskobarët e Shqipërisë
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Titra
 • Eskobarët shqiptarë/ Kush ja lidhi këmbët Donika Prelës dhe Fatmir Xhafajt për dosjen e “Ben Qimes”, mikut të Ilir Metës

  Prej gati një viti një dosje voluminoze e sjellë nga Fieri në prokurorinë e Krimeve.

  që do të ktheheshin në bërthamën më të rëndësishme të narkotrafikut në Europë.
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1093 [name] => Dossier [slug] => dossier [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1093 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 471 [filter] => raw [cat_ID] => 1093 [category_count] => 471 [category_description] => [cat_name] => Dossier [category_nicename] => dossier [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 20695 [name] => Eskobarët e Shqipërisë [slug] => eskobaret-e-shqiperise [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 20695 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 20695 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Eskobarët e Shqipërisë [category_nicename] => eskobaret-e-shqiperise [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4178 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4178 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Dossier
 • Eskobarët e Shqipërisë
 • Kryesore
 • Eskobarët shqiptarë/ Narko-diplomacia: si u shpërndanë në Europë trafikantët me pasaportat diplomatike

  Si u pajisen me pasaporta diplomatike nga Sali Berisha në vitin 1997, një kontigjent i.

  Eskobarët shqiptarë: Droga, një nga arsyet e luftës së 1997
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 20695 [name] => Eskobarët e Shqipërisë [slug] => eskobaret-e-shqiperise [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 20695 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 20695 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Eskobarët e Shqipërisë [category_nicename] => eskobaret-e-shqiperise [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4178 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4178 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Eskobarët e Shqipërisë
 • Kryesore
 • Eskobarët shqiptarë: Droga, një nga arsyet e luftës së 1997

  vijon nga: Eskobarët shqiptarë: Banda e Gazidedes dhe heroina afgane e Arkanit që i dha dërrmën.

  Eskobarët shqiptarë: Banda e Gazidedes dhe heroina afgane e Arkanit që i dha dërrmën Shqipërisë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 20695 [name] => Eskobarët e Shqipërisë [slug] => eskobaret-e-shqiperise [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 20695 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 20695 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Eskobarët e Shqipërisë [category_nicename] => eskobaret-e-shqiperise [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4178 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4178 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 296 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 296 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 19091 [name] => Titra [slug] => titra [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19091 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 251 [filter] => raw [cat_ID] => 19091 [category_count] => 251 [category_description] => [cat_name] => Titra [category_nicename] => titra [category_parent] => 0 ) )
 • Eskobarët e Shqipërisë
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Titra
 • Eskobarët shqiptarë: Banda e Gazidedes dhe heroina afgane e Arkanit që i dha dërrmën Shqipërisë

  Safet Zhulali, ministri i Mbrojtjes i Berishës, kishte marrë gjithçka nga kanalet e NATO-s, dhe.

  Eskobarët shqiptarë: Piramidat, lavatriçet e mëdha të larjes së parave të drogës, si lindën dhe si u kthye Shqipëria në një Afganistan
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 20695 [name] => Eskobarët e Shqipërisë [slug] => eskobaret-e-shqiperise [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 20695 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 20695 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Eskobarët e Shqipërisë [category_nicename] => eskobaret-e-shqiperise [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4178 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4178 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 296 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 296 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 19091 [name] => Titra [slug] => titra [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19091 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 251 [filter] => raw [cat_ID] => 19091 [category_count] => 251 [category_description] => [cat_name] => Titra [category_nicename] => titra [category_parent] => 0 ) )
 • Eskobarët e Shqipërisë
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Titra
 • Eskobarët shqiptarë: Piramidat, lavatriçet e mëdha të larjes së parave të drogës, si lindën dhe si u kthye Shqipëria në një Afganistan

  Një material i shërbimit sekret Italian që iu dha Fatos Nanos që në vitin 1997,.

  Eskobarët shqiptarë: Lulëzimi i trafikut të heroinës dhe lidhja e fortë e trafikantëve me krerët e shtetit dhe SHIK
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 20695 [name] => Eskobarët e Shqipërisë [slug] => eskobaret-e-shqiperise [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 20695 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 20695 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Eskobarët e Shqipërisë [category_nicename] => eskobaret-e-shqiperise [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4178 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4178 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Eskobarët e Shqipërisë
 • Kryesore
 • Eskobarët shqiptarë: Lulëzimi i trafikut të heroinës dhe lidhja e fortë e trafikantëve me krerët e shtetit dhe SHIK

  Vitet 1994-95 ishin edhe më të lulëzuarit në aktivitetin e trafikut të heroinës në Shqipëri..

  Eskobarët shqiptarë/ Origjina e narkomafias shqiptare; si u lidh baroni i parë me elitën e Tiranës
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 31 [name] => Anti-Mafia [slug] => anti-mafia [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 31 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 549 [filter] => raw [cat_ID] => 31 [category_count] => 549 [category_description] => [cat_name] => Anti-Mafia [category_nicename] => anti-mafia [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 20695 [name] => Eskobarët e Shqipërisë [slug] => eskobaret-e-shqiperise [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 20695 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 20695 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Eskobarët e Shqipërisë [category_nicename] => eskobaret-e-shqiperise [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 4178 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 4178 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) )
 • Anti-Mafia
 • Eskobarët e Shqipërisë
 • Kryesore
 • Eskobarët shqiptarë/ Origjina e narkomafias shqiptare; si u lidh baroni i parë me elitën e Tiranës

  Gjithçka zë fill në vitin 1990, kur një shtetas turk me origjinë kurde mbërriti në.

  WhatsApp Denonco tek Pamfleti