"Kush më nënçmoi, s’më njohu kush isha, unë jam studenti. Unë jam Liria"! Vargjet perlë, që politika duhet t‘i lexojë patjetër sot
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 2 [name] => Aktualitet [slug] => aktualitet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 9739 [filter] => raw [cat_ID] => 2 [category_count] => 9739 [category_description] => [cat_name] => Aktualitet [category_nicename] => aktualitet [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Letersi [slug] => letersi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Letersi [category_nicename] => letersi [category_parent] => 0 ) )
 • Aktualitet
 • Letersi
 • “Kush më nënçmoi, s’më njohu kush isha, unë jam studenti. Unë jam Liria”! Vargjet perlë, që politika duhet t‘i lexojë patjetër sot

  Unë jam studenti. Unë jam Liria Kur çast i mbramë thërret e lëshon za, Se.

  "Teksa fshat’i varfër digjet, kryekurva nis e krihet"! Vargjet më madhështore në terrorin që ka pushtuar Shqipërinë nga politika 'zuzare'!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Letersi [slug] => letersi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Letersi [category_nicename] => letersi [category_parent] => 0 ) )
 • Letersi
 • “Teksa fshat’i varfër digjet, kryekurva nis e krihet”! Vargjet më madhështore në terrorin që ka pushtuar Shqipërinë nga politika ‘zuzare’!

  Që nga Korça gjer te Shkodra, mbretëron një errësirë, nëpër fusha, nëpër kodra, vërshëllen një.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Letersi [slug] => letersi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Letersi [category_nicename] => letersi [category_parent] => 0 ) )
 • Letersi
 • Kanga e Rinisë: Nxirre gëzimin tand’ të shpërthejë me vrull

  KANGA E RINISË-Migjeni Rini, thueja kangës ma të bukur që di! Thueja kangës sate që.

  Kalvari diplomatik i shtetit të Kosovës"
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Letersi [slug] => letersi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Letersi [category_nicename] => letersi [category_parent] => 0 ) )
 • Letersi
 • Forcimi i atdhetarizmit në diasporë, “Kalvari diplomatik i shtetit të Kosovës” promovohet në Hamburg

  Në Hamburg promovohet libri “Kalvari diplomatik i shtetit të Kosovës”. Në kuadrin e manifestimeve me.

  'Mos u përpiq të bëhesh njeriu i suksesit, por përpiqu të bëhesh njeriu i vlerave', thëniet e një gjeniu frymëzuese për çdokënd
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Letersi [slug] => letersi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Letersi [category_nicename] => letersi [category_parent] => 0 ) )
 • Letersi
 • ‘Mos u përpiq të bëhesh njeriu i suksesit, por përpiqu të bëhesh njeriu i vlerave’, thëniet e një gjeniu frymëzuese për çdokënd

  1-Imagjinata është më e rëndësishme se dija. Dija është e kufizuar. Imagjinata rrethon botën. 2-Mos.

  “Problemi me botën është se budallenjtë janë të sigurtë dhe të mençurit janë plot dyshime”
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Letersi [slug] => letersi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Letersi [category_nicename] => letersi [category_parent] => 0 ) )
 • Letersi
 • “Problemi me botën është se budallenjtë janë të sigurtë dhe të mençurit janë plot dyshime”

  Bertrand Arthur William Russell ishte një filozof britanik, logjist, matematikan, historian, shkrimtar, kritik socialist, aktivist.

  "Shqipërinë e vodhën, e futën në thes, formula e kriminelit pati sukses"! Vargjet madhështore që iu nxijnë fytyrën politikanëve shqiptarë!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Letersi [slug] => letersi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Letersi [category_nicename] => letersi [category_parent] => 0 ) )
 • Letersi
 • “Shqipërinë e vodhën, e futën në thes, formula e kriminelit pati sukses”! Vargjet madhështore që iu nxijnë fytyrën politikanëve shqiptarë!

  Katovica…Shqipetare… Dhe neper bote do ti largojme.. Dhe do tju marrim toke e pasuri …

  'Për klimë shko në parajsë, për shoqëri, në ferr', pasqyrimi i realitetit të hidhur në të cilin jetomë dhe në ditët e sotme
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Letersi [slug] => letersi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Letersi [category_nicename] => letersi [category_parent] => 0 ) )
 • Letersi
 • ‘Për klimë shko në parajsë, për shoqëri, në ferr’, pasqyrimi i realitetit të hidhur në të cilin jetojmë dhe në ditët e sotme

  Më 30 nëntor 1835, në Florida të shtetit Misuri lindi Samuel Langhorne Klemens – gazetar,.

  "Shqiptarët, egërsira dhe kafshë, armiq të vetvetes"! Shpërthimi i rrallë i Faik Konicës, e vërteta e hidhur e politikës shqiptare
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 2 [name] => Aktualitet [slug] => aktualitet [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 2 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 9739 [filter] => raw [cat_ID] => 2 [category_count] => 9739 [category_description] => [cat_name] => Aktualitet [category_nicename] => aktualitet [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Letersi [slug] => letersi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Letersi [category_nicename] => letersi [category_parent] => 0 ) )
 • Aktualitet
 • Letersi
 • “Shqiptarët, egërsira dhe kafshë, armiq të vetvetes”! Shpërthimi i rrallë i Faik Konicës, e vërteta e hidhur e politikës shqiptare

  SHQIPTARËT – EGËRSIRA DHE KAFSHË, ARMIQ TË VETVETES (Faik Konica) “Sa e sa marrëzi, sa.

  “Gjuha shqipe”! Poezia madhështore e Naim Frashërit, vargjet perlë të vlefshme për çdo kohë e çdo moshë!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 19 [name] => Letersi [slug] => letersi [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 19 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 19 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Letersi [category_nicename] => letersi [category_parent] => 0 ) )
 • Letersi
 • “Gjuha shqipe”! Poezia madhështore e Naim Frashërit, vargjet perlë të vlefshme për çdo kohë e çdo moshë!

  Vëllezër shqipëtarë! Qasuni më dëgjoni, Sa të mundeni më parë Gjuhën tuaj mësoni. Pa shihni.

  WhatsApp Denonco tek Pamfleti