CV e krimeve të Lulzim Bashës, mister përdorimi i 7 pasaportave
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2372 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 2372 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 870 [name] => Opinion [slug] => opinion [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 870 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 35 [filter] => raw [cat_ID] => 870 [category_count] => 35 [category_description] => [cat_name] => Opinion [category_nicename] => opinion [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Opinion
 • CV e krimeve të Lulzim Bashës, mister përdorimi i 7 pasaportave

  Nga shitja e detit Greqisë tek lidhja me njerëzit e Vladimir Putin, si e përdori.

  Edi Rama prek fundin, largimi i Masa Ulqinit, i fundmi i socialistëve, PS i dorëzohet përfundimisht krimit
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2372 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 2372 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 870 [name] => Opinion [slug] => opinion [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 870 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 35 [filter] => raw [cat_ID] => 870 [category_count] => 35 [category_description] => [cat_name] => Opinion [category_nicename] => opinion [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Opinion
 • Edi Rama prek fundin, largimi i Musa Ulqinit, i fundmi i socialistëve, PS i dorëzohet përfundimisht krimit

  Ish kryetarin socialist të Tiranës dhe ish sekretarin e Burimeve Njerëzore dhe Koalicionet me sa.

  Pakti i fshehtë Rama-Basha zbulohet nga Komisioni i Venecias, nuk preket sistemi zgjedhor. PS e PD tradhëtojnë aleatët që kërkojnë ndryshim. LSI në “qiell të hapur”
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2372 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 2372 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 870 [name] => Opinion [slug] => opinion [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 870 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 35 [filter] => raw [cat_ID] => 870 [category_count] => 35 [category_description] => [cat_name] => Opinion [category_nicename] => opinion [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Opinion
 • Pakti i fshehtë Rama-Basha zbulohet nga Komisioni i Venecias, nuk preket sistemi zgjedhor. PS e PD tradhëtojnë aleatët që kërkojnë ndryshim. LSI në “qiell të hapur”

   Lideri i PS dhe ai i PD kanë dalë në “habitatin” e tyre, atë të.

  Autorët e krimeve, kundër autorëve të shkrimeve, “Tuç Maku” i Lezhës*, kujton se është akoma, polic i kohës së SHIK-ut të Saliut
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2372 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 2372 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 870 [name] => Opinion [slug] => opinion [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 870 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 35 [filter] => raw [cat_ID] => 870 [category_count] => 35 [category_description] => [cat_name] => Opinion [category_nicename] => opinion [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Opinion
 • Autorët e krimeve, kundër autorëve të shkrimeve, “Tuç Maku” i Lezhës*, kujton se është akoma, polic i kohës së SHIK-ut të Saliut

   Nuk marrin shembull nga Luli, që pasi u plas bomba në biznese krimi, bëjnë eleminime.

  Rama përgatitet t’ua “fusë” ministrave të tij, gati të bashkëqeverisë me Bashën. Monikën dhe LSI nuk i qas në qeveri, Meta i tërbuar
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2372 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 2372 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 870 [name] => Opinion [slug] => opinion [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 870 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 35 [filter] => raw [cat_ID] => 870 [category_count] => 35 [category_description] => [cat_name] => Opinion [category_nicename] => opinion [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 3 [name] => Politike [slug] => politike [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 3 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3481 [filter] => raw [cat_ID] => 3 [category_count] => 3481 [category_description] => [cat_name] => Politike [category_nicename] => politike [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Opinion
 • Politike
 • Rama përgatitet t’ua “fusë” ministrave të tij, gati të bashkëqeverisë me Bashën. Monikën dhe LSI nuk i qas në qeveri, Meta i tërbuar

  “Pamfleti” ka shkruajtur ditë pas dite për mundësinë e një bashkëqeverisjeje mes PS dhe PD,.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 95 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 95 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2372 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 2372 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 870 [name] => Opinion [slug] => opinion [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 870 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 35 [filter] => raw [cat_ID] => 870 [category_count] => 35 [category_description] => [cat_name] => Opinion [category_nicename] => opinion [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Opinion
 • Rekordi i zi, Edi Rama 4 miliardë euro vjedhje dhe shpërdorime në 5 vjet  

  Rama thyen rekordet e vendosura nga Meta dhe Berisha në vjedhje, në 5 vjet vetëm.

  Redaksionale/Byroja Kombëtare e Hetimit dhe “Byroja Kombëtare e Krim-Korrupsionit”
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 95 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 95 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2372 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 2372 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 128 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 128 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 870 [name] => Opinion [slug] => opinion [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 870 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 35 [filter] => raw [cat_ID] => 870 [category_count] => 35 [category_description] => [cat_name] => Opinion [category_nicename] => opinion [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Opinion
 • Redaksionale/Byroja Kombëtare e Hetimit dhe “Byroja Kombëtare e Krim-Korrupsionit”

  Shqiptarët, duhet të shpëtojnë nga kthetrat e “Unionit mafioz PD-PS-LSI”, që e ka ndarë Shqipërinë,.

  Basha “shet” Berishën te ndërkombëtarët, ish kryeministri organizon bazën e PD dhe deputetët kundër tij. Bashkë me Metën drejt një opozite radikale
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2372 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 2372 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 870 [name] => Opinion [slug] => opinion [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 870 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 35 [filter] => raw [cat_ID] => 870 [category_count] => 35 [category_description] => [cat_name] => Opinion [category_nicename] => opinion [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 3 [name] => Politike [slug] => politike [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 3 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3481 [filter] => raw [cat_ID] => 3 [category_count] => 3481 [category_description] => [cat_name] => Politike [category_nicename] => politike [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Opinion
 • Politike
 • Basha “shet” Berishën te ndërkombëtarët, ish kryeministri organizon bazën e PD dhe deputetët kundër tij. Bashkë me Metën drejt një opozite radikale

  Kreu i PD në takimet konfidenciale me partnerët ee ka cilësuar Berishën si pengesën kryesore.

  Spartak Ngjela: Në Shqipëri nuk ka më këmbë turku, amerikanët do të eliminojnë korrupsionin trefishor Berisha- Meta- Rama
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2372 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 2372 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 870 [name] => Opinion [slug] => opinion [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 870 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 35 [filter] => raw [cat_ID] => 870 [category_count] => 35 [category_description] => [cat_name] => Opinion [category_nicename] => opinion [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Opinion
 • Spartak Ngjela: Në Shqipëri nuk ka më këmbë turku, amerikanët do të eliminojnë korrupsionin trefishor Berisha- Meta- Rama

  Të gjithë elitat perëndimore e dinë që gjuha shqipe është një thesar i qytetërimit perëndimor;.

  Shqipëria eksperimentale
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 5 [name] => Editorial [slug] => editorial [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 5 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 95 [filter] => raw [cat_ID] => 5 [category_count] => 95 [category_description] => [cat_name] => Editorial [category_nicename] => editorial [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 870 [name] => Opinion [slug] => opinion [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 870 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 35 [filter] => raw [cat_ID] => 870 [category_count] => 35 [category_description] => [cat_name] => Opinion [category_nicename] => opinion [category_parent] => 0 ) )
 • Editorial
 • Opinion
 • Shqipëria eksperimentale

   Shoqëri në kaos prej sa e sa vitesh kjo e jona. Gjithë ky sistem, ka.