Skandali me hemodializën, Spitali Amerikan futi duart në buxhetin e shtetit    
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1284 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1284 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 7 [name] => Plugu [slug] => plugu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 7 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 100 [filter] => raw [cat_ID] => 7 [category_count] => 100 [category_description] => [cat_name] => Plugu [category_nicename] => plugu [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Plugu
 • Skandali me hemodializën, Spitali Amerikan futi duart në buxhetin e shtetit    

  Veprimtaria e zezë e Spitalit Amerikan, mori shërbimin e hemodializës që e ofronte spitali publik,.

  Një tjetër dëshmi dramatike nga galeritë e vdekjes në minierën e Bulqizës/ A ishte “Lugati” Samir Mane që shpiku kriter pune moshën 23-26 vjec?!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1284 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1284 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 7 [name] => Plugu [slug] => plugu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 7 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 100 [filter] => raw [cat_ID] => 7 [category_count] => 100 [category_description] => [cat_name] => Plugu [category_nicename] => plugu [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Plugu
 • Një tjetër dëshmi dramatike nga galeritë e vdekjes në minierën e Bulqizës/ A ishte “Lugati” Samir Mane që shpiku kriter pune moshën 23-26 vjec?!

   Edhe një herë për “Lugatin” Samir Mane, matrapazët e sindikatave, Delirin dhe lukuninë e cakenjve.

  Arben Sefgjini, gati të rrëfej “mëkatin” e vrasje-zhdukjes së Remzi Hoxhës, bërë nga klika e SHIK me “fletë-porosi” të Sali Berishës
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1284 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1284 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 7 [name] => Plugu [slug] => plugu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 7 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 100 [filter] => raw [cat_ID] => 7 [category_count] => 100 [category_description] => [cat_name] => Plugu [category_nicename] => plugu [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Plugu
 • Arben Sefgjini, gati të rrëfej “mëkatin” e vrasje-zhdukjes së Remzi Hoxhës, bërë nga klika e SHIK me “fletë-porosi” të Sali Berishës

   Ka ndodhur para 23 vitesh, kur zyrat e SHIK përdoreshin si qelitë e “GESTAPO”-s  .

  Ish-ministrat dhe drejtorët e LSI i vjedhin paratë njëri-tjetrit, alarm në bandën e Ilir Metës
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1284 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1284 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 7 [name] => Plugu [slug] => plugu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 7 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 100 [filter] => raw [cat_ID] => 7 [category_count] => 100 [category_description] => [cat_name] => Plugu [category_nicename] => plugu [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Plugu
 • Ish-ministrat dhe drejtorët e LSI i vjedhin paratë njëri-tjetrit, alarm në bandën e Ilir Metës

  Një bandë misterioze po u vjedh paratë e korrupsionit hajdutëve të LSI, kanë mbushur jastëkët.

  Rama-Meta pazar kundër reformës dhe SHBA, plan për kapjen e dy gjykatave
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1284 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1284 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Lajmi i Ditës [slug] => lajmi-i-dites [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 54 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 54 [category_description] => [cat_name] => Lajmi i Ditës [category_nicename] => lajmi-i-dites [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 7 [name] => Plugu [slug] => plugu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 7 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 100 [filter] => raw [cat_ID] => 7 [category_count] => 100 [category_description] => [cat_name] => Plugu [category_nicename] => plugu [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Lajmi i Ditës
 • Plugu
 • Rama-Meta pazar kundër reformës dhe SHBA, plan për kapjen e dy gjykatave

  Rama, Meta, Berisha, Basha dhe Monika luftë SHBA dhe shqiptarëve, duan të kapin sërish Gjykatën.

  Meta, Berisha dhe Mediu me urgjencë në Gjermani për të instruktuar Adriatik Llallën
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1284 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1284 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 7 [name] => Plugu [slug] => plugu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 7 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 100 [filter] => raw [cat_ID] => 7 [category_count] => 100 [category_description] => [cat_name] => Plugu [category_nicename] => plugu [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Plugu
 • Meta, Berisha dhe Mediu me urgjencë në Gjermani për të instruktuar Adriatik Llallën

  Frika e shndërrimit të Adriatik Llallës në bashkëpunëtor të drejtësisë së re, për të rryfyer.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1284 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1284 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 7 [name] => Plugu [slug] => plugu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 7 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 100 [filter] => raw [cat_ID] => 7 [category_count] => 100 [category_description] => [cat_name] => Plugu [category_nicename] => plugu [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Plugu
 • Ja pasuria e deputetit socialist të Elbasanit, që nuk ka folur asnjëherë në parlament, do lodheni duke lexuar listën e mjekut ish-prefekt, ka harruar të deklarojë pagën si deputet

  Pa koment, por mbani mendjen në vend Deputeti Arben Kanami Shtëpi banimi me sip. 140.

  Dosja e zezë Berisha- Imami, trafik armësh, përgjime dhe vjedhje pronash
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1284 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1284 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 7 [name] => Plugu [slug] => plugu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 7 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 100 [filter] => raw [cat_ID] => 7 [category_count] => 100 [category_description] => [cat_name] => Plugu [category_nicename] => plugu [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Plugu
 • Dosja e zezë Berisha- Imami, trafik armësh, përgjime dhe vjedhje pronash

  Berisha theu embargon e OKB duke trafikuar armë drejt Libisë në bashkëpunim me sekserë serbë,.

   “Komisari i tapive”, Lamja ose “Zoti Lam”
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1284 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1284 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 7 [name] => Plugu [slug] => plugu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 7 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 100 [filter] => raw [cat_ID] => 7 [category_count] => 100 [category_description] => [cat_name] => Plugu [category_nicename] => plugu [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Plugu
 •  “Komisari i tapive”, Lamja ose “Zoti Lam”

  Prof. Dr. Arkit. Hist. Lame Artan, “udhëzon” popullin që kërkon legalizme, të studiojë këto 24.

  13 përputhjet dhe koincidencat mes hajdutëve të floriorit shqiptar, nga grabitja e 7 prillit 1939, tek zhvatja e 24 korrikut 2014
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Kryesore [slug] => kryesore [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1284 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 1284 [category_description] => [cat_name] => Kryesore [category_nicename] => kryesore [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 7 [name] => Plugu [slug] => plugu [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 7 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 100 [filter] => raw [cat_ID] => 7 [category_count] => 100 [category_description] => [cat_name] => Plugu [category_nicename] => plugu [category_parent] => 0 ) )
 • Kryesore
 • Plugu
 • 13 përputhjet dhe koincidencat mes hajdutëve të floriorit shqiptar, nga grabitja e 7 prillit 1939, tek zhvatja e 24 korrikut 2014

   “Damka” që nuk zhduken Nëse kujton “historinë” e vjedhjeve që i janë bërë floririt dhe.