Youtube reklamon markat e njohura në kanale që flasin për nazizmin dhe pedofilinë!
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 18 [name] => Teknologji [slug] => teknologji [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 18 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 76 [filter] => raw [cat_ID] => 18 [category_count] => 76 [category_description] => [cat_name] => Teknologji [category_nicename] => teknologji [category_parent] => 0 ) )
 • Teknologji
 • Youtube reklamon markat e njohura në kanale që flasin për nazizmin dhe pedofilinë!

  YouTube vazhdon të promovojë reklama nga kompanitë e mëdha në kanale shqetësuese me video që.

  Video/ Ky pallat si fizarmonike do jetë 'kutia e ndihmës së shpejtë' në katastrofat natyrale!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 329 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 329 [category_description] => [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 18 [name] => Teknologji [slug] => teknologji [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 18 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 76 [filter] => raw [cat_ID] => 18 [category_count] => 76 [category_description] => [cat_name] => Teknologji [category_nicename] => teknologji [category_parent] => 0 ) )
 • Lifestyle
 • Teknologji
 • Video/ Ky pallat si fizarmonike do jetë ‘kutia e ndihmës së shpejtë’ në katastrofat natyrale!

  Një gradacelë e frymëzuar nga origami, që mbështillet si një fizarmonikë, mund të ndihmojë në.

  Bill Gates shpenzon 1 miliardë $ për të rrethuar Token me kamera si në 'Big Brother'!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 1115 [name] => Shkence [slug] => shkence [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1115 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 47 [filter] => raw [cat_ID] => 1115 [category_count] => 47 [category_description] => [cat_name] => Shkence [category_nicename] => shkence [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 18 [name] => Teknologji [slug] => teknologji [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 18 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 76 [filter] => raw [cat_ID] => 18 [category_count] => 76 [category_description] => [cat_name] => Teknologji [category_nicename] => teknologji [category_parent] => 0 ) )
 • Shkence
 • Teknologji
 • Bill Gates shpenzon 1 miliardë $ për të rrethuar Token me kamera si në ‘Big Brother’!

  Bill Gates po mbështet një projekt 1 miliard dollarësh për të mbuluar Tokën me satelitë.

  Avionet shkruajnë fjali qiell jenë krijuar tastierë bënë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 18 [name] => Teknologji [slug] => teknologji [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 18 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 76 [filter] => raw [cat_ID] => 18 [category_count] => 76 [category_description] => [cat_name] => Teknologji [category_nicename] => teknologji [category_parent] => 0 ) )
 • Teknologji
 • Video/ Avionet ‘shkruajnë’ fjali në qiell si të jenë krijuar me tastierë! Por si e bënë ata atë?

  Teksti i pabesueshëm që u shfaq mbi Phoenix ka lënë njerëzit të hutuar për mënyrën.

  Video/ Nëna e avionëve me 'dy koka' është gati për të fluturuar!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 18 [name] => Teknologji [slug] => teknologji [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 18 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 76 [filter] => raw [cat_ID] => 18 [category_count] => 76 [category_description] => [cat_name] => Teknologji [category_nicename] => teknologji [category_parent] => 0 ) )
 • Teknologji
 • Video/ Nëna e avionëve me ‘dy koka’ është gati për të fluturuar!

  Aeroplani më i madh në botë, Stratolaunch, mund të jetë vetëm disa muaj larg fluturimit.

  Duke nisur nga maji, WhatsApp do ndalohet për ata që janë më pak se...
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 329 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 329 [category_description] => [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 18 [name] => Teknologji [slug] => teknologji [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 18 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 76 [filter] => raw [cat_ID] => 18 [category_count] => 76 [category_description] => [cat_name] => Teknologji [category_nicename] => teknologji [category_parent] => 0 ) )
 • Lifestyle
 • Teknologji
 • Duke nisur nga maji, WhatsApp do ndalohet për ata që janë më pak se…

  WhatsApp do ndalohet për fëmijët minorenë deri në 16 vjeç dhe kjo mund të ndodhë.

  Studimi/ "Fytyrat e qeshura" të rrjeteve sociale po shkaterrojnë gjuhën angleze dhe jo vetëm!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 329 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 329 [category_description] => [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 18 [name] => Teknologji [slug] => teknologji [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 18 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 76 [filter] => raw [cat_ID] => 18 [category_count] => 76 [category_description] => [cat_name] => Teknologji [category_nicename] => teknologji [category_parent] => 0 ) )
 • Lifestyle
 • Teknologji
 • Studimi/ “Fytyrat e qeshura” të rrjeteve sociale po shkatërrojnë gjuhën angleze dhe jo vetëm!

  Emoji-t mund të jetë një formë argëtuese e komunikimit, por ato po e shkatërrojnë gjuhën.

  Foto/ Roboti hiperealist! A e dalloni dot kush është 'i vërteti' mes të dyve?
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 329 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 329 [category_description] => [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 18 [name] => Teknologji [slug] => teknologji [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 18 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 76 [filter] => raw [cat_ID] => 18 [category_count] => 76 [category_description] => [cat_name] => Teknologji [category_nicename] => teknologji [category_parent] => 0 ) )
 • Lifestyle
 • Teknologji
 • Foto/ Roboti hiperealist! A e dalloni dot kush është ‘i vërteti’ mes të dyve?

  Robiti hiper realist që është ‘i padallueshëm nga njerëzit’ shkakton tmerr në një pijetore në.

  Nëse përdorni një prej fjalëkalimeve të kesaj liste, atëherë keni një problem të madh!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 329 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 329 [category_description] => [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 18 [name] => Teknologji [slug] => teknologji [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 18 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 76 [filter] => raw [cat_ID] => 18 [category_count] => 76 [category_description] => [cat_name] => Teknologji [category_nicename] => teknologji [category_parent] => 0 ) )
 • Lifestyle
 • Teknologji
 • Nëse përdorni një prej fjalëkalimeve të kesaj liste, atëherë keni një problem të madh!

  Krijimi i një fjalekalimi të sigurtë nga hakerat është shumë i rëndësishëm sidomos në një.

  BE ështe duke studiuar mundësinë e dhënies së një statusi ligjor për...robotët!
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 25 [name] => Bota [slug] => bota [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 25 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 307 [filter] => raw [cat_ID] => 25 [category_count] => 307 [category_description] => [cat_name] => Bota [category_nicename] => bota [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 329 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 329 [category_description] => [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 1115 [name] => Shkence [slug] => shkence [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1115 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 47 [filter] => raw [cat_ID] => 1115 [category_count] => 47 [category_description] => [cat_name] => Shkence [category_nicename] => shkence [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 18 [name] => Teknologji [slug] => teknologji [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 18 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 76 [filter] => raw [cat_ID] => 18 [category_count] => 76 [category_description] => [cat_name] => Teknologji [category_nicename] => teknologji [category_parent] => 0 ) )
 • Bota
 • Lifestyle
 • Shkence
 • Teknologji
 • BE ështe duke studiuar mundësinë e dhënies së një statusi ligjor për…robotët!

  Kjo mund të duket më shumë si një dilemë morale e paraqitur në një episod.