Këto vende turistike ju kthejnë paratë nëse bie shi gjatë qëndrimit tuaj
Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2823 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 2823 [category_description] => [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 21 [name] => Turizem [slug] => turizem [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 21 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 21 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Turizem [category_nicename] => turizem [category_parent] => 0 ) )
 • Lifestyle
 • Turizem
 • Këto vende turistike ju kthejnë paratë nëse bie shi gjatë qëndrimit tuaj

  “Abbronzati o rimborsati” në Itali paraqet principin e rikthimit të parave. Në këtë mënyrë pushimoret.

  Njihuni me restorantin më të famshëm të peshkut, ku në fillim të duhet ta peshkosh e më pas ta shijosh (Video)
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 17 [name] => Kulture [slug] => kulture [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 17 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 167 [filter] => raw [cat_ID] => 17 [category_count] => 167 [category_description] => [cat_name] => Kulture [category_nicename] => kulture [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 15 [name] => Lifestyle [slug] => lifestyle [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 15 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 2823 [filter] => raw [cat_ID] => 15 [category_count] => 2823 [category_description] => [cat_name] => Lifestyle [category_nicename] => lifestyle [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 21 [name] => Turizem [slug] => turizem [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 21 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 21 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Turizem [category_nicename] => turizem [category_parent] => 0 ) )
 • Kulture
 • Lifestyle
 • Turizem
 • Njihuni me restorantin më të famshëm të peshkut, ku në fillim të duhet ta peshkosh e më pas ta shijosh (Video)

  Një restorant i ri japonez i vendosur në qytetin e Nju Jorkut me emrin Zauo.

  Media australiane: Pse Shqipëria (ky destinacion evropian) do t’ju bëjë të rishikoni listën tuaj të udhëtimeve
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 21 [name] => Turizem [slug] => turizem [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 21 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 21 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Turizem [category_nicename] => turizem [category_parent] => 0 ) )
 • Turizem
 • Media australiane: Pse Shqipëria (ky destinacion evropian) do t’ju bëjë të rishikoni listën tuaj të udhëtimeve

  Kur mendojmë për Evropën, ne tentojmë të përmendim klasikët. Ndërsa Italia dhe Franca kanë fituar.

  Shqipëria dhe Kosova, në 10 destinacionet më të mira për ''t’u arratisur'' për pushimet dimërore
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 21 [name] => Turizem [slug] => turizem [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 21 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 21 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Turizem [category_nicename] => turizem [category_parent] => 0 ) )
 • Turizem
 • Shqipëria dhe Kosova, në 10 destinacionet më të mira për ”t’u arratisur” për pushimet dimërore

  Sezoni i verës mund të ketë përfunduar, por kjo nuk do të thotë që nuk.

  Portali amerikan i turizmit: 7 aventurat për të parë dhe bërë në Shqipëri, nga rafting te rrugët e paasfaltuara
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 21 [name] => Turizem [slug] => turizem [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 21 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 21 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Turizem [category_nicename] => turizem [category_parent] => 0 ) )
 • Turizem
 • Portali amerikan i turizmit: 7 aventurat për të parë dhe bërë në Shqipëri, nga rafting te rrugët e paasfaltuara

  Portali amerikan i turizmit, heywedidthat.com, ka listuar shtatë aventurat që mund të ndërmerrni në Shqipëri,.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 21 [name] => Turizem [slug] => turizem [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 21 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 21 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Turizem [category_nicename] => turizem [category_parent] => 0 ) )
 • Turizem
 • Turizmi në vendet europiane, shikoni sa shpenzojnë shqiptarët

  Kemi hyrë në 10 ditëshin e fundit të gushtit dhe sezoni veror është drejt mbarimit..

  Fotot/ Faqja austriake rendit për turistat e huaj gjashtë plazhet më të bukura të Shqipërisë
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 21 [name] => Turizem [slug] => turizem [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 21 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 21 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Turizem [category_nicename] => turizem [category_parent] => 0 ) )
 • Turizem
 • Fotot/ Faqja austriake rendit për turistat e huaj gjashtë plazhet më të bukura të Shqipërisë

  Kosmo.at jep në faqen e saj këshilla ”sekrete” për gjashtë plazhet, sipas saj, më të.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 21 [name] => Turizem [slug] => turizem [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 21 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 21 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Turizem [category_nicename] => turizem [category_parent] => 0 ) )
 • Turizem
 • Fotot/ Revista zvicerane: Shqipëria vendi i lirë për pushime, të kujton Karaibet

  Revista zvicerane “TravelNews” që i dedikohet turizmit profesional dhe gjithë të apasionuarve pas udhëtimeve rendit.

  Francezja Liberation reportazh për Shqipërinë: Këto janë vendet ku duhet të arratiseni
  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 21 [name] => Turizem [slug] => turizem [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 21 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 21 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Turizem [category_nicename] => turizem [category_parent] => 0 ) )
 • Turizem
 • Francezja Liberation reportazh për Shqipërinë: Këto janë vendet ku duhet të arratiseni

  Në vazhdën e një numri shkrimesh që mediat më të mëdha perendimore po i kushtojnë.

  Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 21 [name] => Turizem [slug] => turizem [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 21 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 21 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Turizem [category_nicename] => turizem [category_parent] => 0 ) )
 • Turizem
 • Jeni të apasionuar të ngjiteni në mal? Bloomberg tërheq vëmendjen e të huajve drejt Shqipërisë

  Bloomberg rekomandon Shqipërinë ndër 5 destinacionet më të mira që ia vlen për të pushuar.

  WhatsApp Denonco tek Pamfleti