Dalja e Xhafajt për mediat, PD reagon menjëherë: Konferencë urgjente në orën 20:15. Çfarë pritet të ndodhë?

Dalja e Xhafajt për mediat, PD reagon menjëherë: Konferencë urgjente në orën 20:15. Çfarë pritet të ndodhë?

Pas konferencës për shtyp nga Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj, i cili sqaroi pozicionin e tij në lidhje me akuzat ka ardhur dhe përgjigja e parë nga Partia Demokratike.

Nëpërmjet një njoftimi për shtyp, PD shkruan se do të ketë një konferencë urgjence.
Duke ju referuar njoftimit mësohet se në orën 20:15, deputeti Enkelejt Alibeaj dotë dal në një konferencë për mediat.

Loading...

Loading...
WhatsApp Denonco tek Pamfleti