Kosova 8 Nëntor 2022, 23:32

· Prishtine

Shkruar nga Pamfleti
· Prishtine

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendose, Dimal Basha, ka thënë se kryeministri i Kosovës Albin Kurti për 14 muaj e ka sjellë një marrëveshje që po refuzohet nga Serbia.

Ai i ëhtë referuar planit frako-gjerman që është refzuar nga Serbia, ndërkaq Kosova e ka pranuar, ka thënë kryeministri Kurti.

E këtë po e cilëson si “sukses” deputeti i pushtetit.

“Për 14 vite ka pas marrëveshje që Serbia i ka pranuar dhe ka festuar, kurse për vetëm 14 muaj Kurti ka arritur të sjellë një marrëveshje që Serbia po e refuzon dhe po e lufton”, ka shkruar Basha në Facebook.

Në bazë të asaj që është thënë në Prishtinë dhe Beograd, plani franko-gjerman si bazë e ka edhe njohjen graduale të Kosovës nga Serbia.

Prishtine

Kosova