“Don’t fuck them”-istët e PD, PS, LSI, janë më të rrezikshëm sesa një status që shpërtheu rrjetin

"Don't fuck them"-istët e PD, PS, LSI, janë më të rrezikshëm sesa një status që shpërtheu rrjetin

“Don’t fuck them”-istët tanë!

Shkruan Ilirjan Blloshmi

Foto me libra, librari, bibloteka, statuse në Anglisht, statuse në Shqip. Mirela këtu, Mirela atje. Shokë, shoqe, kolegë, ish kolegë. Ish vartës, ish drejtues.

Moraliste, pak moralistë, shumë pak moralistë, hic moralistë. Kurva, kurvar, homoseksualë, aktivë dhe pasivë, intekeltualë, më pak intekeltualë, hic intekeltualë. Hajdutë, e kriminelë, drgoaxhinj e hashashaxhinj, burgaxhinj e libra-shitës. Të gjithë kanë një javë që flasin vetëm për Mirela Kumbaron. E për librin. Arsyeja? -shumë e thjeshtë. Fraza “don’t fuck them” e përdorur nga ministrja.

Nuk kam ndonjë konsideratë për Kumbaron. As nuk është në llogoren time për t’i dalë në mbrojtje. Kushdo që është indejuar nga fraza “don’t fuck them” e thënë nga Mirela, duhet të dije se: “Don’t fuck them” i Mireles nuk është hic gjë para koncesioneve që jep Ahmetaj. “Don’t fuck them” i Mireles nuk është hic gjë, sesa të dëgjosh dhe të marrësh mënd nga Fari Balliu, Mul Noka, Tur Zheji. “Don’t fuck them” i Mirelës nuk është hic gjë, sesa mos ndëshkimi i cdo horri që ka 28 vjet që grabit.

Nga fotoja në foto, shikoje libra, nga një status në tjetrin shikoje citime. Por më e bukura ishte. Se në nja dy a tre foto pash që ishin, fotot e biblotekës time. Ishte e njëjta foto, por nga personi në person dilte se ishte e tij. Dmth të gjithë ishin gati të kryqezonin Mirelën qofte dhe me libra apo foto librash të vjedhur.

“Don’t fuck them”-istët e këti vëndi nuk kanë lexuar kurrë, kanë grabitur gjithmonë. “Don’t fuck them”-misti, Klevis Balliu, ka bërë shkollën me leket që babai beri në Gerdec- po po në Gerdec, atje ku vdiqën pleq, prindër fëmijë. “Don’t fuck them”-misti, Ilir Meta, duhet të ishte në burg sot, e kemi president. “Don’t fuck them”-misti, Sali Berisha duhet të ishte në burg tani. E kemi aty bashkë me qytetarin dixhital. “Don’t fuck them”-istët e PD-se, PS, LSI-se, janë më të rrezikshëm sesa një status i Mirela Kumbaros.

Moraliste, pak moralistë, shumë pak moralistë, hic moralistë. Kurva, kurvar, homoseksualë, aktivë dhe pasivë, intekeltualë, më pak intekeltualë, hic intekeltualë. Hajdutë, e kriminelë, drgoaxhinj e hashashaxhinj, burgaxhinj e libra-shitës. Heshtin kur keta “Don’t fuck them”-istët e shkerdhejnë këtë vënd aman nuk të falin për një status të ministres. Por gjithësesi, “Don’t fuck them” bëri një punë për pak dit u fol aq shumë për librin. Sa po ti bësh një krahasim del. Se për një javë Shqiptarët kanë folur për librin aq shumë sa asnjë herë tjetër në këto 28 vite.

“Don’t fuck them”-istët tanë, do vazhdojë të drejtojnë këtë vënd, do vazhdojë të bëjnë dëngla, do vazhdojë të kamen. E ne do heshtin, do votojmë përsëri keta “don’t fuck them”-istët, e do hamë buke, djathe e domate. Do shohim telenovelat Turke e Arabe. Aman ne do të kryqëzojmë çdo status qoftë në Twitter apo Fb.Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti