E rralle por e vërtetë! Kjo vajzë është e fiskuar me klitorin dhe vajzat e shkurtra

Shpesh historia na tregon ngjarje të cilat kanë përfshirë personazhe të njohur e të panjohur. Histori të çuditshme e karakterizojnë biografinë e Maria Bonaparte e cila ishte vajza e vëllait të Napoleonit, gjithashtu edhe shkrimtare e psikoanaliste. Mes shkrimeve të saj ekziston një shkrim i veçantë ku flitet për orgazmën femërore. Sipas saj orgazma ka lidhje me distancën mes vaginës dhe klitorit.

Maria Bonaparte ka shkruar për këtë temë nën pseudonim në një revistë franceze të kohës. Sipas saj sa më afër të jetë vagina dhe klitori aq më shumë mundësi ka për të arritur orgazëm një grua. Gratë të cilat kanë distancë të vogël mes klitorit dhe vaginës zakonisht janë gratë e shkurtra.

Përfundimi i saj ishte i bazuar në praktikë dhe vëzhgim. I ndau gratë në tre grupe, ato që kishin distancë mbi 2,5 cm nën 2,5 dhe 2,5. Ato të cilat arrinin më shpesh orgazmën ishin gratë e grupit të dytë, që ishin edhe më të shkurtra.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti