Edhe Donald Trump fle kaq orë gjumë?! Atëherë njerëz, mos u shqetësoni më

Edhe Donald Trump fle kaq orë gjumë?! Atëherë njerëz, mos u shqetësoni më

Ne të gjithë kemi nevojë për gjumë, por kjo nuk do të thotë që të gjithë kemi nevojë për të njëjtën sasi. Çdokush është i ndryshëm kur bëhet fjalë për nevojat e gjumit, shkruan “Business Insider”. Megjithatë, e përgjithshmja është që çdokush ka nevojë të flejë të paktën 7 orë e gjysmë gjumë. Sidoqoftë, shumë personazhe të famshëm flenë shumë më pak sesa ju mund ta imagjinoni.

Më poshtë do t’ju tregojmë sesa orë gjumë flenë disa nga personazhet më të famshëm dhe të suksesshëm botërorë.

Donald Trump: 3-4 orë;

Angela Merkel: 4 orë;

Martha Stewart: 4 orë;

Indra Nooyi: 4 orë;

Jack Dorsey: 4-6 orë;

Richard Branson: 5-6 orë;

Theresa May: 5-6 orë;

Elon Musk: 6 orë;

Tim Armstrong: 6 orë;

Papa Françesku: 6 orë;

Dalai Lama: 7 orë;

Arianna Huffington: 7-8 orë;

Jeff Bezzos: 8 orë;

Jennifer Lopez: 8 orë

Loading...

Loading...
WhatsApp Denonco tek Pamfleti