Fantazia më e çmendur që 90 përqind e grave e kanë në kokë gjithë ditën

Fantazia më e çmendur që 90 përqind e grave e kanë në kokë gjithë ditën

Të shumtë janë ata,të cilët mendojnë se i njohin fantazitë seksuale të femrave. Stereotipet kontribuojnë në fakt më në krijimin e një prototipi grash të cilat fantazojnë nënshtrim dhe romanticitet. Në fakt strategjitë e krijimit të ideve mbi fantazitë seksuale të grave vijnë nga lodrt seksuale që këto të fundit blejnë.

Në fakt sipas një studimi gratë realisht kanë në fantazitë e tyre romanticitet. Studimi tregon se gratë mund të arrijnë orgazmën edhe me anë të imagjinatës. Ajo çka imagjinojnë më shumë gratë është një burrë i tretë në marrdhënien e tyre.

Një ekspert thotë se gratë nuk kanë fantazi seksuale që lidhen me përdhunimet. Gjithsesi ato mund të “aktrojnë” sikur janë duke përdhunuar për të përmbushur fantazitë e partnerëve.

Të të shohin teksa bën seks është eksituese për gratë dhe bën pjesë në fantazitë më të gjalla të grave. Në vendin e parë të sipas studimeve është fantazia e grave për të bërë seks në publik.
Natyrisht duke qenë paksa të ngjashme me meshkujt edhe burrat mendojnë shumë për pjesën e dominimit në seks. Ato imagjinojnë një burrë që i bindet më shumë se sa një burrë të cilit i binden në seks.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti