Femrat shqiptare “mbarojnë pas sek*it”, madje në këtë qytet janë të “përvëluara”!

Seksi është një akt që nuk mund të thuhet se nuk preferohet nga dikush dhe shumë e quajnë si “shija e jetës”.

Por, a e dini se femrat e së cilit qytet shqiptar preferojnë më shumë të kryejnë seksin?

Sipas një studimi janë shkodranet ato që kryesojnë listën si vajzat që preferojnë seks më të shpeshtë me 23 % nga të anketuarit. Vendin e dytë e mbajnë korçaret me 17%, ndërsa në vendin e tretë qëndrojnë durrsaket me 16.5% të të pyeturave.

Pas tre vendeve të para lista vijon si më poshtë:

Vajzat e Tiranës 15.1 përqind.

Vajzat e Elbasanit 10 përqind.

Vajzat e Gjirokastrës 9 përqind.

Vajzat e Tropojë 7 përqind.

Vajzat e Lushnjës 5 përqind.

Vajzat e Kukësit 4.3 përqind.

Vajzat e Pogradecit 3.3 përqind.

WhatsApp Denonco tek Pamfleti