‘Filloj në 7 të darkës dhe mbaroj në 5 të mëngjesit’, i riu nga Saranda flet për varësinë ndaj seksit

'Filloj në 7 të darkës dhe mbaroj në 5 të mëngjesit', i riu nga Saranda flet për varësinë ndaj seksit

Ai nuk e tregon fytyrën për shkak se i vjen turp nga opinioni. Por 19-vjeçari nga Saranda, i cili tani studion në Tiranë, është i gatshëm të ndajë problemin e tij, varësinë e tij nga porno, që e bëri të bjerë nga mësimet dhe nga shëndeti. “Nisja nga ora 7 e pasdites deri në 5 të mëngjesit. E vetmja arsye që ndaloja është se lindte dielli dhe më duhej të shkoja në shkollë”, shprehet adoleshenti.

Varësia nga seksi është me e theksuar tek meshkujt se tek femrat. Por problem rëndohet, pasi për shkak të rritjes së përdorimit të internetit nga të miturit. “Kam provuar të kryej marrëdhënie me bashkëmoshatarët e mia, por nuk ndjeja asgjë gjatë këtyre marrëdhënieve. Unë vetë nuk ndjeja asnjë lloj emocioni, ndërkohë që kryeja këto akte”, shprehet adoleshenti. “Unë trajtoj aktualisht 3 adoleshente dhe 5 te rritur…”, thotë Besarta Taçi, Psiko-seksologe.

WhatsApp Denonco tek Pamfleti