Fjalët magjike! Ju tregojmë si ta bëni çdo burrë t’ju “puthë këmbët”

Çfarë mashkulli do afër vetes? Pjesa më e madhe e personave do të thotë që do dikë interesant, të dashur të kujdesshëm dhe pasionant. Gjithsesi për të kërkuar diçka të ngjashme duhet të dish ti përgjigjen e çfarë do një burrë nga një grua? Fjalët do të ndihmojnë që të marrësh kontrollin mbi çdo burrë që dëshiron. Kështu që po të tregojmë disa fraza nëpërmjet të cilave mund të kontrollosh çdo burrë?

 

Si ndjehesh?

Nuk ka nevojë të sforcohesh për ta sjellë “prenë” në humor. Afeksioni yt mund ta ndihmojë atë që të ndjehet mirë. Kjo pyetje mund ti hapë rrugë edhe bisedave të tjera të cilat mund të çojnë në rrugë interesante. Gjithashtu mund ta bëjnë atë që të bëjë të njëjtën pyetje.

Ndjehem e sigurtë me ty

Kur një burrë të do, dëshiron që të të bëjë të ndjehesh e sigurtë krah tij. Kjo është ajo çka i bashkon burrat, pasi të gjithë ata lindin me instiktin e mbrojtjes. Ai dëshiron të jetë me ty në çdo çast dhe do të jetë mbështja jote.

Të mbështes

Partneri yt duhet ta dijë që në çdo moment duhet të mbështetet tek ty. Në marrdhënie është thelbësore që të rriteni bashkë dhe të keni kurajo për të përballuar periudhat e vështira në mënyrë që të përmirësoni qendrimin tuaj bashkë. Në mënyrë që ta arrish këtë duhet të bëhesh streha ku partneri yt prehet në arratisjet e tij.

Të dua

Kur thua “Të dua”, hap zemrën. Nëse dhe ai ndjen diçka do ti përgjigjet menjëherë dashurisë që ndjen ti. Pas krijimit të lidhjes shpirtërore asgjë nuk mund ta trondisë lidhjen tuaj.

Loading...

Loading...
WhatsApp Denonco tek Pamfleti