Flet ekspertja e marrdhënieve në çift, “Seks të vërtetë bëjnë vetëm homoseksualët”

Flet ekspertja e marrdhënieve në çift, “Seks të vërtetë bëjnë vetëm homoseksualët”

Zonja e çështjeve të zemrës, Natalia Aspesi në vitet e karrierës së saj i ka mëshuar idesë se çiftet më të lidhura me njëri – tjetrin janë ato të homoseksualëve.
Ajo ka folur gjithmonë hapur në lidhje me çështjet e lidhjet apo raportet seksuale të çifteve. Pasi ka studiuar për vite të tëra raportet mes çifteve heteroseksuale dhe homoseksuale kjo e fundit ka dalë në përfundimin se çiftet e të njëjtit seks kanë raporte më të mira.

 

“Seksin më të mirë e bëjnë çiftet homoseksuale”, do të deklaronte ajo në një intervistë të vitit 2017.
Sipas saj, një burrë dhe një grua lidhen bashkë për shkak të fizikut, por vjen një moment kur karakteristikat fizike nuk i pëlqejnë më tek partneri.

 

Në fund ngelin një burrë dhe një grua që janë dashur dikur por nuk duhen më, as nuk kuptohen. Ndërsa tek çiftet e të njëjtit seks nuk ndodh kjo, pasi të qenurit dy burra , ose dy gra i bën këta të fundit të kuptohen më mirë me njëri- tjetrin pavarësisht karakteristikave fizike,”

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti