Gabimi më i madh që mund të bëni është të mbani të brendshmet pasi keni bërë mardhenie intime

Ajo qe te gjithe kishim degjuar deri me tani eshte se pas kryerjes se marredhenieve seksuale, femrat duhet te urinojne per te shmangur infeksion të mundshëm.

Por gjinekologet se fundmi kane shtuar edhe nje praktike tjeter te cilen duhet ta kryejne po femrat.

Sic raporton Daily Mail, e cila citon doktoreshe Sara Twogood, obstetrete dhe gjinekologe në Universitetin Keck në Kaliforni të Jugut, vajzat duhet të jenë të kujdeshme që të pastrohen me një pecetë të lagur, ose të bëjnë dush pas mardhenies intime.

E ndërsa po aq e rëndësishme për një higjenë të mirë dhe shmangien e çdo infeksioni, është edhe fjetja pa të brendshme pas aktit. Të flini pa të brendshme gjatë gjithë natës eliminon thuajse 90% shansin e infeksioneve vaginale.Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti