Gjykata e Lartë, “çetë” nën thundrën e “bandës” PD-LSI, emëruar prej tyre dhe në shërbim të tyre

Gjykata e Lartë, “çetë” nën thundrën e “bandës” PD-LSI, emëruar prej tyre dhe në shërbim të tyre

 Me përjashtim të Adrian Dvoranit, dekretuar para ardhjes së PD në pushtet

 1. Zhezair Zaganjori, u emërua Anëtar i Gjykatës së Lartë, me Dekret nr. 8065, të datës 22.03.2013, pas ushtrimit të detyrës Anëtar i Gjykatës Kushtetuese prej vitit 2003 deri në fillim të 2013, ai emërua Kryetar i Gjykatës së Lartë në datën 24.03.2013, me Dekret nr. 8120.
 2. Ardian Dvorani, u emërua Anëtar i Gjykatës së Lartë, me Dekret nr. 4481, datë 17 Shkurt 2005, të Presidentit të Republikës së Shqipërisë Alfred Moisiu.
 3. Arjana Fullani, bashkëshortja e ish-guvernatorit Ardian Fullani, u emërua Anëtare e Gjykatës së Lartë, me Dekret Nr. 5791 datë 08.07.2008, të Presidentit të Republikës së Shqipërisë..
 4. Evelina Qirjako, u emërua Anëtare e Gjykatës së Lartë, me Dekret nr.5793 datë 08.07.2008, të Presidentit të Republikës së Shqipërisë.
 5. Guxim Zenelaj, u emërua Anëtar i Gjykatës së Lartë, me Dekret nr. 5794, datë 08 Korrik 2008, të Presidentit të Republikës së Shqipërisë.
 6. Majlinda Andrea, u emërua Anëtare e Gjykatës së Lartë, me Dekret nr. 5795, datë 8 Korrik 2008, të Presidentit të Republikës së Shqipërisë.
 7. Andi Çeliku, u emërua Anëtar i Gjykatës së Lartë, me Dekret nr. 5792, datë 08 Korrik 2008, të Presidentit të Republikës së Shqipërisë.
 8. Aleksandër Muskaj, u emërua Anëtar i Gjykatës së Lartë, me Dekret Nr. 5790, datë 08. 07. 2008, të Presidentit të Republikës së Shqipërisë.
 9. Medi Bici, u emërua Anëtar i Gjykatës së Lartë, me Dekret nr. 6579, datë 25.05.2010, të Presidentit të Republikës së Shqipërisë.
 10. Edmond Ismailaj, u emërua Anëtar i Gjykatës së Lartë, me Vendim nr. 102, datë 16.06.2011, të Kuvendit të Shqipërisë
 11. Shkëlzen Selimi, emërohet anëtar i Gjykatës së Lartë në qershor të vitit 2011.
 12. Artan Zeneli, u emërua Anëtar i Gjykatës së Lartë, me Dekret Nr. 7250, datë 01.02.2012, të e Presidentit të Republikës së Shqipërisë.
 13. Admir Thanza, u emërua Anëtar i Gjykatës së Lartë, me Dekret nr. 8115, datë 19.04. 2013, të e Presidentit të Republikës së Shqipërisë.
 14. Tom Ndreca, u emërua Anëtar i Gjykatës së Lartë, me Dekret nr. 8116, datë 19.04. 2013. të Presidentit të Republikës së Shqipërisë.
 15. Artan Broci, u emërua Anëtar i Gjykatës së Lartë, me Dekret Nr. 8123 datë 26.04.2013, të Presidentit të Republikës së Shqipërisë.
 16. Mirela Fana (Gjylameti), u emërua Anëtare e Gjykatës së Lartë, me Dekret nr.6133, datë 14 prill 2009, të Presidentit të Republikës së Shqipërisë.
 17. Ardian Nuni, u emërua Anëtar i Gjykatës së Lartë, në datën 04.04.2007./Pamfleti
usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti