Harrojini fallxhoret! Ky burrë mund t’ju parashikojë të ardhmen duke ju “futur duart”

Harrojini fallxhoret! Ky burrë mund t’ju parashikojë të ardhmen duke ju prekur të pasmet

I besojmë atyre që na lexojnë duart, atyre që na shohin letrat ,atyre që na lexojnë filxhanin e kafesë turke etj. Harrojini këto, një burrë në Gjermani do t’ju “lexojë” të pasmet.

Zotëria që aplikon parashikimin e të ardhmes nëpërmjet prekjes së të mbrapmeve është i verbër. Sipas tij ai është i aftë të dallojë karakterin e njeriu si dhe të ardhmen e tij vetëm duke i prekur të ndenjurat dikujt.

Disa astrologë thonë se kjo metodë është aplikuar më herët edhe nga babilonasit grekët dhe romakët e vjetër. Por nuk ka asnjë të dhënë historike sa i takon fenomenit.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti