Editorial

“Çdo pazar, pabesi apo papërgjegjshmeri lidhur me këte pikë, do të sjelle pasoja më shumë se të rënda.”

Rama adhurim për kancelaren gjermane: Merkeli për ne, si Papa për një pelegrin

Kryeministri shqiptar Edi Rama e krahason vizitën e tij të…

Anceloti i vë kushte federatës italiane, do në staf djalin e tij dhe Andrea Pirlon

Anceloti i vë kushte federatës italiane, do në staf djalin e tij dhe Andrea Pirlon

Italia vijon të mos e ketë zgjedhur trajnerin e saj,…

                                                                               Kronikë                                                                                  

                                                                        Pamfleti MAGAZINE                                                          

                                                                                Rajoni                                                                        

“Çdo pazar, pabesi apo papërgjegjshmeri lidhur me këte pikë, do të sjelle pasoja më shumë se të rënda.”

Rama adhurim për kancelaren gjermane: Merkeli për ne, si Papa për një pelegrin

Kryeministri shqiptar Edi Rama e krahason vizitën e tij të…

Anceloti i vë kushte federatës italiane, do në staf djalin e tij dhe Andrea Pirlon

Anceloti i vë kushte federatës italiane, do në staf djalin e tij dhe Andrea Pirlon

Italia vijon të mos e ketë zgjedhur trajnerin e saj,…

Europa

“Çdo pazar, pabesi apo papërgjegjshmeri lidhur me këte pikë, do të sjelle pasoja më shumë se të rënda.”

Rama adhurim për kancelaren gjermane: Merkeli për ne, si Papa për një pelegrin

Kryeministri shqiptar Edi Rama e krahason vizitën e tij të planifikuar për të mërkurën me kancelaren Angela Merkel njësoj si…

Anceloti i vë kushte federatës italiane, do në staf djalin e tij dhe Andrea Pirlon

Italia vijon të mos e ketë zgjedhur trajnerin e saj, ndërsa emërimi ka si afat të fundit zyrtar datën 20…

Nëse doni të mbani larg mizat nga shtëpia, bëheni këtë gjë sa më pare dhe shpëtoni përgjithmonë

Me vapën që po vjen tendencën për të mbajtur hapur dritaret shtohet dhe me shumë gjasa i kemi lenë udhë…

Thirja e juristit Romeo Kara: Shteti shqiptar të garantojë jetën e Izet Haxhisë, çdo pazar apo pabesi do të ketë pasoja të rënda

Juristi Romeo Kara një mbështetës i Izet Haxhisë në luftën ndaj të inkriminuarve shqiptarë, pas vetëdorëzimit të Haxhisë tek autoritet…

”I vendosim ditën, i vjedhin natën”, shtohen hajdutët e transformatorëve në Pukë. Reagon OSHEE (Video)

  Personat e papërgjegjshëm vijojnë të dëmtojnë qëllimisht linjat e OSHEE në Pukë, duke vjedhur transformatorët e kabinave. Nuk dëmtojnë…

Kuriozitete

Teknologji

Shkence

Letersi

Kulture

Art

Shendeti

“Çdo pazar, pabesi apo papërgjegjshmeri lidhur me këte pikë, do të sjelle pasoja më shumë se të rënda.”

Rama adhurim për kancelaren gjermane: Merkeli për ne, si Papa për një pelegrin

Kryeministri shqiptar Edi Rama e krahason vizitën e tij të planifikuar për të mërkurën me kancelaren Angela Merkel njësoj si…

Anceloti i vë kushte federatës italiane, do në staf djalin e tij dhe Andrea Pirlon

Anceloti i vë kushte federatës italiane, do në staf djalin e tij dhe Andrea Pirlon

Italia vijon të mos e ketë zgjedhur trajnerin e saj, ndërsa emërimi ka si afat të fundit zyrtar datën 20…

Nëse doni të mbani larg mizat nga shtëpia, bëheni këtë gjë sa më pare dhe shpëtoni përgjithmonë

Nëse doni të mbani larg mizat nga shtëpia, bëheni këtë gjë sa më pare dhe shpëtoni përgjithmonë

Me vapën që po vjen tendencën për të mbajtur hapur dritaret shtohet dhe me shumë gjasa i kemi lenë udhë…

Thirja e juristit Romeo Kara: Shteti shqiptar të garantojë jetën e Izet Haxhisë, çdo pazar apo pabesi do të ketë pasoja të rënda

Juristi Romeo Kara një mbështetës i Izet Haxhisë në luftën ndaj të inkriminuarve shqiptarë, pas vetëdorëzimit të Haxhisë tek autoritet…

Turizem

“Çdo pazar, pabesi apo papërgjegjshmeri lidhur me këte pikë, do të sjelle pasoja më shumë se të rënda.”

Rama adhurim për kancelaren gjermane: Merkeli për ne, si Papa për një pelegrin

Kryeministri shqiptar Edi Rama e krahason vizitën e tij të planifikuar për të mërkurën me kancelaren Angela Merkel njësoj si…

Anceloti i vë kushte federatës italiane, do në staf djalin e tij dhe Andrea Pirlon

Anceloti i vë kushte federatës italiane, do në staf djalin e tij dhe Andrea Pirlon

Italia vijon të mos e ketë zgjedhur trajnerin e saj, ndërsa emërimi ka si afat të fundit zyrtar datën 20…

Nëse doni të mbani larg mizat nga shtëpia, bëheni këtë gjë sa më pare dhe shpëtoni përgjithmonë

Nëse doni të mbani larg mizat nga shtëpia, bëheni këtë gjë sa më pare dhe shpëtoni përgjithmonë

Me vapën që po vjen tendencën për të mbajtur hapur dritaret shtohet dhe me shumë gjasa i kemi lenë udhë…

Thirja e juristit Romeo Kara: Shteti shqiptar të garantojë jetën e Izet Haxhisë, çdo pazar apo pabesi do të ketë pasoja të rënda

Juristi Romeo Kara një mbështetës i Izet Haxhisë në luftën ndaj të inkriminuarve shqiptarë, pas vetëdorëzimit të Haxhisë tek autoritet…

Te gjitha te drejtat e rezervuara. Pamfleti.net