Anti-Mafia14 Gusht 2018, 21:13

Ikin “për lesh” edhe 180 mijë euro të tjera, paguhet avokati italian i çështjes “Bypass Vlorë-Fier”

Shkruar nga Pamfleti

Ikin “për lesh” edhe 180 mijë euro të tjera, paguhet avokati italian i çështjes “Bypass Vlorë-Fier”

Hajdutëritë dhe çmenduritë qeveritare, po na rrjepin lëkurën

Ja vendimi qeverisë, shpallur më 13 gusht 2018 Vendim nr. 491, datë 31.7.2018 “Për një shtesë fondi në buxhetin e vitit 2018, miratuar për Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë, për pagesën e shërbimeve juridike për përfaqësimin dhe mbrojtjen në gjykatat italiane”


Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

Anti-Mafia Ikin “për lesh” edhe 180 mijë euro të tjera paguhet avokati italian i çështjes “Bypass Vlorë-Fier”