Ilir Meta në panik, dosja e të penduarit Almir Rrapo mbërrin në Tiranë. Pritet të dërgohet në gjykatë

Ilir Meta në panik, dosja e të penduarit Almir Rrapo mbërrin në Tiranë. Pritet të dërgohet në gjykatë

Ish sekretari i Metës, përkundrejt marrjes së statusit të të penduarit të drejtësisë amerikane  është rrëfyer për trafikun e heroinës nga Meta dhe Monika përmes shoferëve dhe ish drejtorëve të shërbimeve qeveritare me Kosovën dhe me vendet e BE, kërcënimet dhe krimet, për të mbuluar aferat korruptive të tyre, gjatë kohës që ishte korrier e ortak në kryerjen e këtyre maskarallëqeve për hesap të presidentit aktual.

Dosja e kopsitur sipas dëshmisë së Almir Rrapos po përkthehet nën kujdesin e shqiptaro-amerikanit Xhon Juncaj. Meta rrezikon burgun

Presidenti Ilir Meta është në panik, ndaj po kryen të gjitha lëvizjet për të qëndruar mbi “ujë” dhe pë të shpëtuar nga burgu.

Nuk ka lënë vend të shenjtë pa u falur, nuk ka lënë dekoratë pa dhënë apo presion pa bërë vetëm e vetëm që të ndjehet faktor, të lërë përshtypjen se është i paprekshëm dhe të largojë frikën dhe panikun që e ka pushtuar.

Në të vërtetë “laku” për Ilir Metën po ngushtohet dita ditës dhe nuk ka partner të huaj, vend të shenjtë, vakëf, teqe apo xhami dhe as aleatët e tij Rama, Berisha e Basha që ta shpëtojnë nga përballja me ligjin dhe pse jo dhe nga burgu.

Pasi tërë kupola politike është vetë në rrezik për të përfunduar në burgun e sigurisë së lartë në Reç të Shkodrës, për të gjitha zullumet që kanë kryer në këto 28 vite.

“Pamfleti” kohë pas kohe ka informuar lexuesit dhe qytetarët për involvimin e organeve ligjzbatuese amerikane në kopsitjen e dosjeve të korrupsionit, krimit dhe trafiqeve të ndryshme për politikanët shqiptarë.

Kemi njoftuar sjelljen nga SHBA të të gjithë dokumentacionit të plotë me prova dhe fakte për abuzimin e Sali Berishës dhe familjes së tij me CEZ, duke i shkaktuar shtetit shqiptar një dëm prej 500 milionë eurosh, bashkë me vjedhjen në aleancë me Metën, përmes DIA-s.

“Pamfleti” ka njoftuar në detaje për kopsitjen e dosjes kundër Metës nga ana e organeve ligjzbatuese amerikane, bazuar thjeshtë dhe vetëm në rrëfimin e të penduarit të drejtësisë në SHBA, sekretarit të tij Almir Rrapi.

Ish sekretari i Metës, përkundrejt marrjes së statusit të të penduarit të drejtësisë amerikane është rrëfyer për trafikun e heroinës nga Meta dhe Monika përmes shoferëve dhe ish drejtorëve të shërbimeve qeveritare, trafik ky i realizuar dhe përmes Kosovës me vendet e BE.

Almir Rrapi rrëfyer kërcënimet dhe krimet, për të mbuluar aferat korruptive të Metës e Monikës, gjatë kohës që ka qënë korrier dhe ortak në kryerjen e këtyre maskarallëqeve, për hesap të presidentit aktual.

Pasi janë mbledhur të gjitha këto dëshmi të të penduarit të drejtësisë amerikane Almir Rrapi, e gjithë dosja ka mbërritur në tryezën e Arta Markut por dhe të Ministrisë së Drejtësisë.

Organet ligjzbatuese bëjnë me dije, se ka filluar procesi i përkthimit të dosjes voluminoze të ardhur nga SHBA në ngarkim të Ilir Metës dhe që bazohet kryesisht në provat dhe faktet që ka dhënë në dëshminë e tij ish sekretari i tij personal Almir Rrapi për drejtësinë amerikane.

Burimet nuk bëjnë të ditur për një afat kohor se kur do të përfundojë përkthimi në gjuhën shqipe i kësaj dosjeje voluminoze në ngarkim të Ilir Metës, por saktësojnë se në grupin e përkthimit është dhe përfaqësuesi ligjor amerikan në institucionet shqiptare, Xhon Juncaj.

Mësohet se menjëherë pas përkthimit të kësaj dosjeje, në bashkëpunim dhe me ekspertët e Ministrisë së Drejtësisë, Prokuroria shqiptare do ta dërgojë për gjykim në gjykatë.

Bashkë me dosjen do të japë llogari për të gjitha akuzat dhe Ilir Meta, ku gjasat janë që të gjendet fajtor, pasi gjithçka është e kopsitur me prova dhe fakte. Dhe fajtorët e kanë vendin në burg./Pamfleti

 Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti