Informacioni i rëndësishëm/ Ja si të veproni nëse martoheni pasi keni fituar lotarinë

Një informacion i rëndësishëm vjen nga Ambasada Amerikane, e cila ju tregon sesi të veproni nesë kebni fituar lotarinë pasi jeni martuar.

Në një njoftim të bërë publik në Facebook, ju tregojnë si më poshtë:

Je në moshën 16 deri 18 vjeç? Ke interes për të mësuar mbi marrëdhëniet transatlantike, rolin e një shtypi të lirë në demokraci, dhe interes në shërbimin publik ose komunitar? Aplikimet për vitin 2019 për Programin Veror Transatlantik Benjamin Franklin janë hapur. Aplikimet duhet të dërgohen deri në 16 dhjetor 2018 në adresën [email protected]

WhatsApp Denonco tek Pamfleti