Ja çfarë do ndodhë me emrat që do ju vihen njerëzve në 2028-tën!

Dihet që është paksa e vështirë që të parashikohet se cilët do të jenë emrat më popullorë të fëmijëve në 10 vitet e ardhshme.

Ekspertët në Nameberry nuk mund ta parashikojnë saktësisht se cilët do të jenë emrat më popullorë, por ata mund të përdorin trajektoren e çdo emri që është përdorur gjatë dekadës së fundit për të përcaktuar se cilat emra të foshnjave do të jenë të njohura në një dekadë.

Ata kanë shikuar lëvizjen e të gjithë emrave të fëmijëve lart e poshtë listës së tendencave gjatë viteve për të nxjerrë një listë emrash që ata mendojnë se do të jenë të populluarit në vitin 2028.

Emrat që marrin popullaritet të shpejtë, zakonisht në sajë të një ngjarjeje të një populli ose një ngjarjeje të kulturës pop, kanë tendencë të bien aq shpejt. Beyonce, e përdorur për 105 vajza të vogla në vitin 2008, nuk ishte e përdorur për asnjë vajzë të vogël vitin e kaluar. Dhe emrat që janë të njohur gjatë disa viteve kanë tendencë të qëndrojnë në atë mënyrë për disa të tjerë para se të fillojnë një ulje shumë graduale.”

WhatsApp Denonco tek Pamfleti