Kam shumë qejf të bëj seks anal por me dhemb, kjo ndjesi që perjetoj është e tmerrshme

Kam shumë qejf të bëj seks anal por me dhemb, kjo ndjesi që perjetoj është e tmerrshme

E dija që të flisje hapur për seksin ose për masturbimin mund të shkaktonte reagime të forta.
Isha e ndërgjegjshme që nqs flisje për lodra seksi, masturbim ose seks oral apo anal do të konsiderohesha si prostitutë.

Unë kam qenë adoleshnte në një kohë kur nuk kishte smartphona edhe numrat e shoqeve i mbaja mend përmendësh. Në atë kohë as që bëhej fjalë të flisje për seks apo dëshira të çuditshme seksuale.

Unë tashmë nuk arrij të bëj çka bëjnë vajzat moderne. I dashuri më kërkon seks anal por njëherë që donim ta bënim u ndjeva keq dhe kisha ndjesi që doja të shkoja në tualet, por kisha turp t’ja thoja.

Në fakt seksi anal nuk është i pastër, aq sa duket në videot porno. Domethnë nuk është se një ditë të bukur ai të kthen mbrapsht dhe fut organin në anus.

Seksi anal mund të jetë eksitues por duhet të marrësh parasysh faktin që mund të lëshosh gazra ose akoma në keq të bësh nevojën.
Nuk është e lehtë të fusësh diçka në një “vrimë” nga e cila del diçka zakonisht.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti