Kërcënimi i madh për 2018-tën, deri në fund të vitit do na duhet të përballemi me këtë sfidë

Kërcënimi i madh për 2018-tën, deri në fund të vitit do na duhet të përballemi me këtë sfidë

Një video e tmerrshme tregon mushkonjat që përpiqen të arrijnë dhe të kafshojnë lëkurën e njeriut përmes një rrjete.

Klienti, i filmuar nga një biolog i Universitetit të Melburnit në Australi, tregon insektet që përpiqen vazhdimisht për të shmangur rrjetën me thumbin e tyre.

Sipas një raporti të CDC, 2018 do të jetë më i keqi për sëmundjet e transmetuara nga kafshimet e mushkonjave, të cilat përfshijnë virusin e Nilit Perëndimor, virusin Zika dhe ethet,  të gjitha potencialisht vdekjeprurëse.

Edhe pse shumica e mushkonjave që na kafshojnë nuk mbartin sëmundje, kruajtja dhe lëkura e kuqe që vjen së bashku me të, është e mjaftueshme që të duam të mbrohemi me çdo kusht.

 

 

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti