Këto janë zonat erogjene të cilat duhet ti stimuloni për të pasur orgazma të forta

Buzët

Buzët janë fillimi i çdo gjëje një puthje mund ta çmendë çdo grua. Por që të puthësh dikë duhet të luash pak në fillim, partneren duhet ta trajtosh me kujdes në mënyrë që ta bësh të dëshirojë puthjen.

Këmbët

Jo të gjithë njerëzit janë njëlloj, ka shumë gra që ndjejnë kënaqësi në këmbët e tyre. Në këtë mënyrë duhet të njohësh mirë partneren që të dish nëse këbët janë katalizatori i orgazmave të saj. Provo një masazh dhe pickoje pak në këmbë.

Gjunjët

Kujt nuk i pëlqen që ti përkëdhelin gjunjët? Një nga pikat më të ndjeshme të grave janë gjunjët, përkëdheljet e gjunjëve mund të shkaktojnë kënaqësi që zgjat.

Qafa

Kjo pjesë e trupit është e rëndësishme si për burrat ashtu dhe gratë. Qafa është një pjesë e rëndësishme e trupit dhe duhet prekur në çdo raport seksual që keni me partnerin.

Veshët

Besojeni ose jo veshët janë një zonë shumë erotike për gratë. Jepni puthje dhe kafshime në vesh, do ti kënaqni.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti