Kontakt13 Shkurt 2023, 19:06

Kontakt

Shkruar nga Pamfleti

Kontakt

“Media që s’e dorëzon pavarësine e saj, i paraprin një qeverisje të ndershme”

Pamfleti është një platformë mediatike analitike që u “lind” si domosdoshmëri e një tribune pa kompromis, si një zë i fuqishëm në luftën pa ekuivok ndaj krimit dhe korrupsionit politik në Shqipëri.

Për kontakt, ju mund të na shkruani në adresën [email protected]

Kontakt