Kujdes! Ja kur duhet të bëni seks gjatë Ramazanit

Kujdes! Ja kur duhet të bëni seks gjatë Ramazanit

Të bësh seks sipas islamit është një mëkat.

Andaj përmbahuni nga marrëdhëniet martesore apo marrëdhëniet seksuale. Gjatë agjërimit të gjitha orekset e mishit duhet t’i shmangni duke përfshirë kështu edhe mendimet e papastra të intimitetit.

Pas iftarit intimiteti seksual mund të rifillojë. Shfrytëzoni ditën për familjen dhe tregojini nënës tuaj se ju e doni shumë atë. Ruaj një përqafim edhe për motrën tënde!

Sa i përket marrëdhënieve gjatë natës në Ramazan, kjo është e lejuar dhe nuk është e ndaluar, dhe koha kur ajo është e lejuar zgjat deri në fillimin e agimit. Kur agimi vjen, marrëdhënia seksuale ndalohet.

Është e ligjshme për ju të keni marrëdhënie seksuale me partneren tuaj për gjatë gjithë natës nëse doni deri sa një fije agimi të vijë në mëngjes.

Ajeti thekson qartë se është e lejueshme për të ngrënë, pirë dhe të kini marrëdhënie gjatë netëve të Ramazanit deri në agim.Loading...
Loading...
Loading...

ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti