Kujdes, mos e kaloni limitin, nëse e bëni telefoni juaj do t’iu ‘turpërojë’

Kujdes, mos e kaloni limitin, nëse e bëni telefoni juaj do t'iu 'turpërojë'

Apple sapo ka nxjerë tre telefonat më të rinj iphone dhe ka bërë të ditur se ata përmbajnë një rifreskim të sistemit operativ iOS12. Si fillim një opsion i ri i instaluar në telefonin tuaj do të zbulojë se sa kohë kaloni me të dhe nëse do të kaloni limitin e kohës do të ‘turpëroheni’.

 

Ju do të mund të programoni sesa kohë do të qëndroni dhe të njoftoheni kur të jeni pranë limitit. Së fundmi ju mund të krijoni “Memojis”, që janë praktikisht emoji të personalizuara dhe do të jeni në gjendje të komunikoni me mbi 3 persona në “Facetime” në të njëjtën kohë.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti