Kulture31 Dhjetor 2023, 18:04

“Jeta është luftë”, sfidat dhe vështirësitë e Redon Makashit gjatë 2023-it dhe synimet për vitin e ardhshëm

Shkruar nga Pamfleti

“Jeta është luftë”, sfidat dhe

“Jeta është luftë.”

Kështu tha këngëtari Redon Makashi i ftuar sot në emisionin maratonë “Vizioni i Pasdites”, ndryshe nga herët e tjera.

Përballë moderatores Brikena Prifti, këngëtari tha se gjatë vitit 2023 është përballur me disa sfida dhe shpesh është rrëzuar, por kjo është jeta.

Redon Makashi: Ky vit ka qenë goxha i mirë. Disa projekte të mbetura përgjusmë. Shpresoj që albumi “3 muskutjerët” të realizohet vitin tjetër. Më shumë përballemi me mungesë financash. Nëse nuk bëhet do heqim dorë. Artistët i vlerësojnë kur nuk janë më.  Jo çdo gjë fitohet, luftohet, përballesh shpesh me vështirësi. Herë rrëzohesh. Këto kanë qenë të shpeshta këtë vit, por jeta është lfutë dhe do t’i përballojmë.

A kemi pasur të reja emocionale?

Këngëtari anashkaloi pyetjen dhe tha: Muzikë, krijoj muzikë.

Redon Makashi: Do jetë një vit i mbushur me punë dhe shpresoj të dal me disa materiale të reja, ia kam vënë synim vetes.