Kulture 5 Maj 2024, 10:02

Të jesh e hijdhme edhe 90 vjeç, Margarita Xhepa rrëfen sekretin

Shkruar nga Pamfleti

Të jesh e hijdhme edhe 90 vjeç, Margarita Xhepa rrëfen sekretin

Margarita Xhepa, një nga aktoret ikonë të kinematografisë shqiptare mbushi 90 vjeç, por njëkohësisht ruan elegancën dhe bukurinë.

Artistja e madhe shqiptare ishte e ftuar në spektaklin “Në Kurthin e Piter Pan”, ku ka treguar sekretin e bukurisë dhe jetëgjatësisë së saj.

“Deri sa rroka njeriu kaq gjatë, unë them nga lodhja e madhe? Nga durimi i madh? Sepse njeriu në jetë kalon hidhërime, gëzime, ato gërshetohen, jeta kështu është, edhe gëzime edhe hidhërime. Por ama puna qenka gjë e madhe, lëvizja është jetë. Puna e bërë me dashuri, me pasion. Ajo më ka mbajtur gjallë, edhe jeta e rregullt. Unë nuk kam pirë kurrë cigare, edhe pijet nuk më pëlqejnë, kam bërë jetë të rregullt, asgjë tjetër”, u shpreh Margarita Xhepa.

 

margarita xhepa sekreti