Ky çift tregon jetën seksuale dhe na duhet të themi: “Të dhj****a 50 shades of grey”

Ky çift tregon jetën seksuale dhe na duhet të themi: “ Të dhj****a 50 Hijet e Grijës”

“Nuk e kam parë filmin por për momentin mund të them që kam provuar çdo eksperiment sekual që ndodh aty. Si unë dhe partneri im kemi nevojë për javë seksi të plota” kështu e nis rrëfimin e saj protagonistja e tregimit të mëposhtëm.

Eksperimentet sekuale që provoj me partnerin tim mund ti përshkruaj lirisht duke përdorur identitetin tim online. Në fakt provat që bëjmë bashkë e tejkalojnë atë çka mund të quhet “ seks normal” mes çifteve.

Ideja është eksituese, le të themi se imagjinata jonë e tejkalon imagjinatën e autores së 50 Hijeve të grijës.

Po ju tregoj për një të premte në mbrëmje të mbushur me seks
Misionari i muajit të mjaltit

Në mungesë të një xhet-i privat unë dhe ai u mjaftuam me divanin e shtëpisë. Për të relizuar rolet , unë u shëndrrova në një “zonjë” dhe ai në padronin tim. Për ta bërë më të besueshme filluam të aktronim sikur ishim duke luajtur në flaut.

Kjo skenë është tipike për muajt e mjaltit, ka njerëz që mendojnë se martesa është “ varri” i jetës sekuale.

Pa shumë fjalë e bëmë, me disa lojra në fillim për të cilat përdprëm çka keni parë në film, e çka nuk e keni parë askund.

usa
Loading...
Loading...


ligji 35 ligji 35
WhatsApp Denonco tek Pamfleti