Menduan se ishin kotele, fëmijët fusin në shtëpi felinët e rrezikshëm!

Menduan ishin kotele fëmijët fusin shtëpi felinet rrezikshëm

Menduan se po çonin në shtëpi të kotele të vogla, pa e ditur se në realitet ishin rrëqëbullë. Ngjarja ka të bëjë me një familje të Sant’Antonio-s në Teksas, të cilët gjetën “kotelet” në fjalë në anë të një rruge afër Salado Creek-s.

 

 

 

 

Ato ishin të vetme dhe dukeshin se kishin nevojë për ndihmë. Të paktën këtë përshtypje u krijuan atyre. Si rrjedhojë, në vend të përkëdheljeve ata morën nga një kafshim prej secilës “kotele”.

 

Të çuditur, familja në fjalë kërkoi ndihmë nga një shoqatë që merret me mbrojtjen e kafshëve, të cilët u komunikuan se në të vërtetë tre macet nuk ishin shtëpiake, por ekzemplarë kafshësh të egra që pastaj u kthyen përsëri në habitatin e tyre natyror./PamfletiMAGAZINE

 

 

 

Loading...

Loading...
WhatsApp Denonco tek Pamfleti